Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Geef je op voor de Startbaan Sportstages van 6 t/m 10 juli

Geef je op voor de Startbaan Sportstages van 6 t/m 10 juli

Over 7 weken begint de grote vakantie weer, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst! 

Wat is het
Tennisvereniging LTC Startbaan verzorgt speciale Sportstages, waarbij tennis gecombineerd wordt met andere sporten. Eén dagdeel (ochtend of middag) krijgen de kinderen tennisles van professionele tennisleraren en topspelers. Het andere dagdeel wordt er aandacht besteed aan andere “Startbaansporten” zoals Hockey (Myra), Atletiek (Startbaan), Korfbal (KVA), Softbal (DVH), Tafeltennis (T.T.V.), Golf (Amsteldijk) en De Beweegbox van Amstelveen Sport.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via: https://startbaansportstages.com/

Heb je je aangemeld, laat het Steven Davelaar of Monique de Jong weten, zodat we het geld niet mislopen ?

Voor wie is het
Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar die het leuk vinden om in aanraking te komen met verschillende sporten en tennis in het bijzonder. Het maakt niet uit of je wel of niet kan tennissen, voor elk niveau is er een passende stage. De groepen worden per leeftijd ingedeeld, dus ook dat komt goed. Hele week te lang? Neem contact op.

Wanneer is het
De Stages lopen van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli. Elke dag worden de kinderen om 8.45 uur verwacht en kunnen ze aan het eind van de dag rond 17.00 uur weer worden opgehaald.

Waar is het
Tenniscentrum Startbaan, Startbaan 2 in Amstelveen. Voor andere sporten gaan we meestal naar de betreffende vereniging op locatie, maar we beginnen en eindigen altijd op het Tenniscentrum.

Wat kost het
De kosten zijn € 245,- inclusief een gezonde lunch. Uiteraard zorgen wij ook voor de noodzakelijke drankjes en het benodigde materiaal. Ofwel, voor nog geen € 50,- per dag sport en pret voor de echte sportkanjers onder ons. Wil je broer of zus ook mee, dan wordt het helemaal interessant, want ieder volgend gezinslid betaalt dan nog maar € 145,-. Voor elk kind van KVA die zich opgeeft, ontvangt KVA dit jaar €20.

Hoe meld je je aan
Eenvoudig. Vul het inschrijfformulier in en geef het af achter de bar van ons Tenniscentrum Startbaan of stuur het naar onderstaand adres t.a.v. Manuel Bouwman. Of ga naar de site https://startbaansportstages.com/. Hier vindt u meer info en een online-inschrijfformulier. Na ontvangst van betaling wordt deelname van uw kind bevestigd. Het inschrijfformulier zal met de eerstvolgende nieuwsbrief verstuurd worden of kan gevonden worden op de KVA facebook pagina.

Contactgegevens organisatie
Tenniscentrum Startbaan
Startbaan 2
1185 XR Amstelveen
Contactpersoon: Manuel Bouwman
Telefoon: 06-53657881
E-mail: parkmanager@tenniscentrumstartbaan.nl