Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Even voorstellen: Dit zijn de nieuwste sponsoren van KVA!

Even voorstellen: Dit zijn de nieuwste sponsoren van KVA!

Dit seizoen zijn er binnen KVA weer een aantal nieuwe sponsoren bijgekomen die wij graag aan jullie voorstellen. Hieronder een kleine voorstelronde om nader kennis te maken met de sponsoren die KVA een warm hart toedragen!

Dylans Bloemen

Hoe kunnen wij nu beter aftrappen bij de gezelligste bloemenstal van Amstelveen. Dylan’s Bloemen is sinds dit seizoen onze sponsor. U kunt bij hen terecht voor uw kerstboom, of om de prachtigste bossen bloemen voor u in elkaar te laten zetten. Wij zijn ontzettend blij met deze fleurige nieuwe sponsor. Breng eens een bezoekje aan hen op de Amsterdamseweg.

Walraven Logistics

Wellicht heeft u de vlag van Walraven Logistics al zien wapperen tijdens de wedstrijden van KVA 1. Walraven Logistics is namelijk sinds dit seizoen nieuwe sponsor van KVA. Zij zorgen ervoor dat uw pallets wereldwijd simpel en snel verzonden worden. Dus mocht u geïnteresseerd zijn om gebruik te maken van deze diensten, neem dan zeker een kijkje op de website.

Café De Manen

Café De Manen, voor velen onder ons al zeker een bekende sponsor. Naast dat zij al een aantal jaar vaste sponsor zijn van KVA 4, sponsoren zij nu ook de korven bij de selectie én zijn ze voor aankomende jaren hoofdsponsor van het jaarlijkse KVA Priktoernooi. Bij deze sponsor kan onder het genot van een goudgele rakker de wedstrijd nabesproken worden, of heerlijk gedineerd worden.

Meubelmaker Wiessemann

Meubelmaker Vincent Wiesemann is sinds dit jaar sponsor van KVA. U kunt zijn werk onder andere bewonderen in het clubhuis, waar het verrijdbare stand van Broodje Aap zich bevindt. Deze is helemaal handmatig in elkaar gezet. Meubelmaker Wiesemann levert maatwerk, van tafels met lichten erin verwerkt, als schitterende tv meubels. Hij maakt gebruik van hout in combinatie met andere materialen, wat een unieke uitstraling geeft. Wilt u meer informatie, neem dan een kijkje op zijn website.

Variant

Dit seizoen is ook de beachvlag van Variant langs de velden te bewonderen. Variant is namelijk voor het seizoen 2019-2020 onze nieuwe sponsor. Zij zijn een gespecialiseerde schoonmaakonderneming en glazenwasserij voor particulieren, winkels en bedrijven. Het bedrijf is sinds 1962 al een succesvolle onderneming waarbij kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Mocht u gebruik willen maken van deze diensten, neem dan een kijkje op de website.

WvdH Beauty

We kennen het allemaal. Druk in de weer met de kinderen, snel door naar werk, ook nog even boodschappen doen voor het avondeten, nog de laatste administratie afwerken en dan is het soms lastig om even een momentje voor jezelf te vinden. Toch is dit altijd ontzettend belangrijk. Gelukkig kan je dan terecht bij onze nieuwe shirtsponsor van KVA 5, WvdH Beauty. Zij verzorgt wimper-, nagel- en schoonheidsbehandelingen waarbij je in een huiselijke sfeer weer even een fijn momentje voor jezelf kunt nemen. Dus is het weer eens echt tijd om jezelf te verwennen, neem dan een kijkje op de website.

Sisar Cams

Last but not least stellen wij graag onze laatste nieuwe sponsor van dit seizoen aan u voor. Wellicht heeft u ze al voorbij zien komen, aangezien zij genomineerd waren voor ‘Amstelveense Ondernemer van het jaar’. Naast het zijn van trouwe supporter, sponsoren zij sinds dit jaar ook KVA D1. Sisar Cams. Zij zijn een dienstverlenende organisatie die IT-oplossingen en Managed Services in Nederland aanbiedt. Mocht u meer willen weten over Sisar Cams, kijk dan eens op hun website.

Last but not least we would like to introduce you to our last new sponsor of this season. It is possible that you already knew them, due to their nomination for ‘Amstelveense Ondernemer van het jaar’. In addition to being a loyal supporter, they are also sponsoring the shirts of KVA D1 since this year. Their company  is a brainchild of SISAR B.V, a service-based organization offering IT solutions and Managed Services in the Netherlands. If you would like to know more about Sisar Cams, take a look at their site.