Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Elmer Coevert en Dennis de Jong winnen het Café De Manen Priktoernooi

Elmer Coevert en Dennis de Jong winnen het Café De Manen Priktoernooi

Elmer Coevert en Dennis de Jong hebben op zaterdag 1 juli 2023 het 40e Café De Manen Priktoernooi op hun naam geschreven. In de uiteindelijke finale waren zij met 19-16 te sterk voor Anneke Granade en Anouschka de Jong. 

De traditionele seizoen afsluiting begon nog herfstachtig dankzij de regen. Maar vlak na de start om 11.00 uur was het eigenlijk al droog. Een paar kleine buitjes tussendoor deerde de deelnemende koppels aan het Prik- én Prikkietoernooi niet. Later op de dag tijdens de finale kwam zelfs het zonnetje nog even door.

Bij de jeugd werd er ook weer volop raak geschoten en waren we blij om te zien dat er ook koppels van Oranje Nassau meededen. In de categorie F gingen Barış en Diego er met de eerste plaats vandoor. Bij de E- en D-pupillen waren Brett en Dax uiteindelijk net te sterk voor Benjamin en Jurre en bij De C- en B-aspiranten wonnen Jorg en Daniel van Sascha en Marit.

Sponsoren bedankt

Uiteraard kan het KVA Prik(kietoernooi niet zonder haar sponsoren. Daarvoor danken we naamgever Café De Manen, Van Driel Automotive, Dylan’s Bloemen en de Frietfabriek. Bovendien verwelkomen we bij deze sponsor een nieuwe sponsor bij KVA. IJszaak Gia Gelato uit de Oude Dorp sponsorde tijdens het toernooi al ijs voor alle deelnemers en

Het seizoen 2023/2024 zit er hiermee officieel op en gaat pas in augustus weer van start. Het trainingsschema hiervan volgt nog. Voor nu wil de organisatie graag alle vrijwilligers van deze dag bedanken voor hun inzet. Zonder jullie geen KVA!