Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Broodje Aap is er dit seizoen weer elke vrijdag en elke thuiswedstrijd van het eerste

Broodje Aap is er dit seizoen weer elke vrijdag en elke thuiswedstrijd van het eerste

Terwijl iedereen al flink aan het oefenen is, is broodje aap natuurlijk ook al druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Wat kun je dit seizoen (weer) verwachten van ons?  

– Elke thuiswedstrijd van KVA 1 een eetcafé gebaseerd op de tegenstander!
– Elke trainingsavond op vrijdag een maaltijd paraat.
– Vrijdag 11 oktober “all you can eat pannenkoeken”
– In december weer een overheerlijk en gezellig kerstdiner!

Vorig jaar hebben we meer dan genoten van alle mensen die mee hebben gegeten tijdens de verschillende eetcafés, vrijdag avonden en van het spetterende kerstdiner. Natuurlijk hebben ook wij wat wensen en één daarvan is dat we hopen dat er dit seizoen weer wat meer mensen mee komen eten op vrijdag en als er eetverzoekjes zijn kan dit natuurlijk altijd!

Aankomende vrijdag 30 augustus beginnen we met een zelfgemaakte tomatensoep + kruidenboter broodje. De week erna is de start van het seizoen en staat er vrijdag 6 september schnitzel, patat en rauwkost op het programma. De dag erna 7 september komt ONDO helemaal uit Zeeland om onze kibbeling, patat en huisgemaakte ravigotte saus te proeven!

– 07-09-2019: KVA – ONDO
– 21-09-2019: KVA – SDO
– 05-10-2019: KVA – Pernix
– 19-10-2019: KVA – Valto

Wij hebben ontzettend veel zin in een nieuw seizoen en hopen dat jullie allemaal gezellig komen eten! Verzoekjes, allergieën of andere bijzonderheden mogen altijd gemeld worden!

Tot vrijdag!
Broodje aap