Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Een kijkje in de agenda van de JTC

Een kijkje in de agenda van de JTC

We naderen alweer bijna het einde van het veldseizoen, voor veel team zijn er nog maar 2 wedstrijden te spelen! Het is daarom ook wel fijn om te weten wat er volgend seizoen te wachten staat. Hieronder een kleine samenvatting van de gebeurtenissen rondom de JTC (Jeugd Technische Commissie) de komende tijd:

Concept teamindeling
In het krantje na het pinksterkamp (23mei) zal de CONCEPT teamindeling bekend worden gemaakt. Dit doen wij om het Pinksterkamp voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen. We doen ons uiterste best om iedereen in een voor hem/haar zo leuk mogelijk team te plaatsen maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iemand zich niet kan vinden in onze indeling en om (verhitte) discussie op het kamp te voorkomen hebben we besloten de indeling pas in het krantje van 23 mei bekend te maken.

Reageren op de teamindeling
Hierna is er mogelijk tot reageren op de teamindeling, op dit moment staat de huidige opzegtermijn op 1 juni. Laat dus voor die tijd van je horen mocht de teamindeling problemen voor je opleveren!

Definiteve teamindeling
Na 1 juni, wanneer we weten of er eventueel nog mensen stoppen (dit hopen we natuurlijk niet) zullen we de definitieve teamindeling bekend maken.

Mocht je op dit moment nog vragen hebben dan kan je altijd bij iemand van de JTC terecht. De JTC bestaat uit: Kiki, Ivy, Wendy, Anniek, Dennis de Jong & Wessel.