Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Een groot dankwoord voor al onze sponsoren in deze lastige coronatijd!

Een groot dankwoord voor al onze sponsoren in deze lastige coronatijd!

Geschreven door Kasper Koster: Het is echt een klote tijd. Mag ik dat zomaar zeggen op internet? Ja, dat mag ik, want ik weet niet beter. Maar welk woord ik er ook voor kies, het zal wel door iedereen zo gevoeld worden. Want het is een tijd, waarin wij worden beperkt in onze vrijheid en mogelijkheden, waar het Corona virus ons toe gedwongen heeft. 

 

Als ik nu onze club hierin betrek is het duidelijk, dat dit ellendige virus onze club ook behoorlijk in de moeilijkheden heeft gebracht. In de eerste plaats kunnen onze spelers natuurlijk al heel lang geen wedstrijden meer spelen en konden zelfs een tijdlang niet trainen, maar het gaat veel verder dan dat. Ook ons persoonlijke sociale leven heeft er onder te lijden. Zo kunnen wij niet meer onder het genot van een hapje en drankje naar wedstrijden kijken om aan het einde van de dag voldaan huiswaarts te keren. Dat deze mogelijkheid er voor ons niet meer is heeft natuurlijk ook zijn weerslag op de club. De inkomsten hieruit, waar wij altijd van verzekerd waren, zijn nu ook verloren gegaan, net als de lootjesverkoop en inkomsten uit feesten.

 

Eigenlijk is de hele economie nu op scherp gezet, want ook de zelfstandige ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Dan is het voor een niet-commerciële vereniging helemaal moeilijk om financieel verantwoord te houden. En juist dan is het zo ongelooflijk fijn, dat veel van onze sponsors ons zo ontzettend trouw blijven in deze moeilijke tijd. Dat betekent veel voor ons als club. Dus wil ik hierbij graag gebruik maken om onze sponsors hiervoor te bedanken in woord, maar hopelijk toch ook een beetje in gebaar. Want het wordt nu toch echt tijd om ze hierbij nog even op korte wijze aan u voor te stellen. Hopelijk vergeet u ze dan niet te steunen als u in de gelegenheid bent, net zoals zij ons niet vergeten zijn in deze moeilijke tijd. 

 

Eelsing Expertises & Taxaties:  Dit is het bedrijf van Rogier van der Horst (vader van eerste elftal speler Jonathan). Dit bedrijf verricht schade-expertises en taxaties uit in opdracht van derden op het gebied van kustvaart visserij, sleepboten, binnenvaartschepen en haveninstallaties. Mocht u bv pech hebben met uw sloep, laat Rogier dan lekker met rust. Rogier sponsort KVA uit goede wil, niet uit eigen belang. Uiteraard hopen wij samen met Rogier dat er nog veel boten schade op zullen lopen. 

 

Geveke Fysiotherapie & Podologie Uiteraard is Fabian een beroemdheid binnen KVA. Hij speelt al geruime tijd in ons vlaggenschip, waarvan hij de laatste jaren ook de aanvoerder is. Inmiddels is hij met afstand de  meeste ervaren speler. Gezien de zeer jonge leeftijd van de rest van het team is Fabian zowel belast met het aansturen van het team, als met het vervangen van de luiers van de andere spelers. Maar daarnaast kunt u zich ook voor allerlei lichamelijke ongemakken bij hem vervoegen, evenals op maat gemaakte zooltjes. 

 

Bolle en Compagnons:  Dit is de benaming, waar ik mijzelf het meeste in herken, maar dat terzijde. Dit is het kantoor van Jan Coevert (vader van Elmer). Dit bedrijf heeft ruim een eeuw ervaring op het gebied van Makelaardij en Taxatie. Ook Elmer zelf is hier inmiddels al geruime tijd werkzaam.  Ervan uitgaande dat hij evenveel  van deze materie afweet als van korfbal, dan kunt u er gerust van uitgaan, dat u hier in zeer goede handen bent. 

 

WVDH Beauty-Uithoorn: Bij deze zaak kunt u terecht voor wimper-, nagel- en schoonheidsbehandelingen in huiselijke sfeer. Aangezien ik hier persoonlijk geen persoonlijke ervaring mee heb raad ik u ten zeerste aan om eens op hun website te kijken voor de ruime mogelijkheden, die zij bieden. 

 

Variant BV: Hier houdt men zich bezig met het lappen van ramen bij particulieren evenals bedrijven en het schoonmaken van kantoren bij bedrijven, waarbij zij gebruik maken van gediplomeerde werknemers. 

 

H&P Bouw en Advies: Dit bedrijf is van de broers Pim en Hans van Leeuwen. Zoekt u een aannemer voor een kleine of grote verbouwing, dan kunt u dit met een gerust hart aan dit bedrijf overlaten. Wie Pim uit zijn/haar KVA-verleden kent, weet dat uw klus bij hem en Hans in goede handen is. 

 

Meubelmaker Wiesemann: Heeft u een heel specifieke smaak qua inrichting en wilt u graag unieke meubels, die op maat zijn gemaakt, neem dan eens contact op met Vincent Wiesemann. Hij helpt u graag verder. 

 

Sisar Cams: Dit bedrijf is van Rajaraman Santhanam, die vader is van Sidanth en Sambavi, die respectievelijk in onze C en F spelen. Het is een IT-bedrijf met meerdere disciplines , zoals cloud en applicatie service, data en beveiliging en software testing. 

 

Dylan’s bloemen: Deze bloemenstal op de Amsterdamseweg tegenover de Vijfer is een bekende naam in Amstelveen en verzorgt ook veelvuldig de bloemen voor KVA bij kampioenschappen of andere huldigingen. Ga rustig eens langs om zelf te kijken. 

 

Hogerwerf en Meyer:  Het gaat hier om een doe-het-zelf-zaak zonder kwaliteits-promissen. Hier zijn ze altijd op zoek zijn naar het oplossen van uw problemen door zoveel mogelijk met u mee te denken.  

 

Lujon:Lujon werkzaamheden is een eenmansbedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in al het automotive laswerk met ruim 20 jaar ervaring. 

 

Be Mobile: Dit is een rijschool, voortgekomen uit rijschool Hoekstra, wat reeds vanaf 1977 bestaat. Oprichter Erwin Hoekstra is hier nog steeds werkzaam. En wie wil nu niet dat onze kinderen later zelf naar hun wedstrijden kunnen rijden? 

 

HR2DAY:  Marco Boerlage (vader van Bin uit de D-tjes) biedt u een HR-systeem, dat eenvoudig is in de bediening en altijd bereikbaar is. Het ondersteunt alle HR-processen en heeft een servicedesk, die je graag ondersteunt. HR2DAY maakt een hoop werkzaamheden een stuk minder intensief. 

 

Joe Park: Jerrel Pinas (vader van Trojan en Ameena Pinas) biedt met Joe Park een vernieuwd parkeerconcept, waarbij snelheid en gemak centraal staan. Bij een aantal evenemententerreinen beschikken zij over grote parkeerlocaties op een steenworp afstand van de gewenste locatie. 

 

Rap’Or Improvement: Anita Tekamp gaat graag met u aan de slag als organisatie-executive– en teamcoach met als inzet dat uw organisatie nog beter gaat functioneren . 

 

Bureau Social: Dit bureau wordt gerund door de broers Jorrit en Niels de Haas. Deze betrouwbare wizkids hebben als doel om de impact van merken te vergroten en ondersteunt sociale organisaties bij hun digitale onzichtbaarheid. 

 

De Frietfabriek: Bij de Frietfabriek krijgt u uw friet zoals het bedoeld is, professioneel geschild, gewassen en gesneden. Wilt u een nieuw smaaksensatie qua friet, bezoek dan de frietfabriek. 

 

Tegel Outlet Aalsmeer: Hier vindt u een ruim assortiment aan tegels voor uw badkamer, woonkamer of hal tegen zeer scherpe prijzen. Bent u toe aan een nieuwe inrichting, neem dan eens een kijkje bij Tegel Outlet Aalsmeer. 

 

Clubkledingwinkel NL: Dit is het adres voor de gewenste kleding en materialen voor uw club. Ook kunnen de verkopen aan de leden door hen worden geregeld. 

 

Pottuijt Projectdiensten Civiel BV: Dit bedrijf is van oud-speler Bart Pottuijt, wiens dochter gelukkig nu bij KVA speelt. Dit is een dienstverlenend bureau, dat bedrijven/instellingen adviseert en ondersteunt in de opzet en implementatie van diverse processen. 

 

Cosmo Hairstyling: Cosmo heeft al jarenlang een meer dan goede naam opgebouwd  om het maximale uit je haar te halen. Ik heb het van horen zeggen. Zelfs het maximale uit mijn haar halen zal weinig bevredigend voor hen zijn. 

 

Van Bouwens dameshoeden:  Deze zaak is van John Bouwens, oud DEVD-lid. Hij is al vele jaren één van onze trouwe sponsors. Over dameshoeden kan ik u evenveel vertellen als over kappers. Maar mocht u een dameshoed willen aanschaffen, kijk dan eens zeker bij hun omvangrijke collectie. 

 

Café de Manen: Dit bestaat uit een gezellig bruin café en De Eetkamer. Mocht het café weer open gaan, ga hier dan zeker eens langs. De kans om andere leden van KVA aan te treffen is hier zeer groot en dat is niet voor niets. 

 

Kok advies: Bij Kok advies is het streven om u zoveel mogelijk financiële rust te geven voor bepaalde gebeurtenissen, waarbij persoonlijke betrokkenheid en duidelijkheid centraal staan. 

 

Born en Amstelveense glashandel: Deze glashandel is klein begonnen, maar met de jaren uitgegroeid tot een begrip in Amstelveen. Uw glas is bij hen in goede handen. 

 

Funter Center Amstelveen: Hier kunt u springen in een trampolinepark, lasergamenindoorgolf en zingen in de karaoke party room. Hier vindt u een brede diversiteit aan activiteiten voor jong en oud. 

 

Hamersma Tuinen: Binnen een mum van tijd heeft Hamersma Tuinen een grote naam opgebouwd binnen KVA, maar ook zeker daarbuiten. Velen binnen KVA zullen u kunnen vertellen, hoe goed Bennie Hamersma op zijn vakgebied is. Daarnaast heeft u naast een prachtige tuin daarvoor nog dagenlang zicht op een prachtig lichaam, zoals onze lieve Heer dat vast ooit bedoeld heeft. 

 

Van Driel Automotive: Hier is de meest getalenteerde broer van de Kea’s werkzaam: Jaap. Hier kunt u terecht voor een betrouwbare occasion of zelfs nieuwe auto. Mocht uw keuze er niet tussen staan, laat dit hen dan weten, aangezien hun assortiment zeer snel wisselt. 

 

All4Techniek: Dit bedrijf is van de ons allen bekende André de Boer. Deze korfballer staat uiteraard bekend om zijn veelzijdigheid: speler, trainer/coach en scheidsrechter. Maar deze veelzijdigheid past bij zijn persoonlijkheid. Want bij All4Techniek staat de veelzijdigheid achter de techniek centraal, wat blijkt uit een groot scala aan materiaal, techniek en denkvermogen, aangevuld met de benodigde certificeringen. 

 

Sportcentrum VU: Dit sportcentrum, met drie locaties, verzorgt een groot aantal sporten voor studenten, medewerkers van de VU(mc) en niet-studerenden. Maar naast het feit dat zij ons sponsoren kunnen KVA-leden hier ook met korting sporten. Dat is dus dubbelop feest. 

 

Medisch  Punt: Hier werken zelfstandige therapeuten, wat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een middelgroot paramedisch centrum, waar men door hun mededisciplinaire team alle klachten op een professionele en persoonlijke wijze kan benaderen en behandelen. 

 

Als wij nu onze sponsors eens op een rijtje zetten, dan kunnen wij toch wel stellen dat deze sponsors ons op weg kunnen helpen en begeleiden op onze levensweg. Laat ik dit verduidelijken: 

 

Er komt een moment in uw leven dat u een huis wilt kopen of misschien wel wilt verkopen. Dan vindt u bij onze sponsors vast wel een goed en betrouwbaar makelaarskantoor. Een huis is zelden helemaal naar uw zin, waar u dus weer een goede aannemer voor nodig hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor de inrichting, want nieuwe meubels horen er dan ook bij. Ook de tuin mag wel eens letterlijk en figuurlijk op de schop. Uiteraard wilt u zelf ook wel wat klussen, maar een beetje spierkracht is dan wel nodig. Misschien toch maar eens naar een sportschool om de biceps en triceps te trainen. Omdat u lang niks heeft gedaan gaat hier de onvermijdelijke kwetsuur op volgen, die professioneel behandeld moet worden, zodat u weer snel en verantwoord verder kunt klussen. De auto mag ook wel eens worden vervangen, want zo’n oud barrel voor zo’n mooi huis is toch geen porem. Breng ‘m anders minstens langs bij de garage, want een niet startende auto maakt geen goede indruk bij de buren. Natuurlijk is bij uw net te dure huis een promotie op uw werk meer dan welkom. Raad eens één van onze sponsors aan bij uw baas, bv op IT-gebied, organisatie of techniek. Wedden dat uw baas zijn/haar dankbaarheid wel op een mooie manier aan u toont. Bent u eenmaal gesetteld, dan wilt u natuurlijk graag een goede indruk maken bij uw buren. Zorg daarom dat u er op uw best uitziet, waarvoor u niet lang hoeft te zoeken. Zorg wel dat uw ramen mooi gelapt zijn en u mooie bloemen heeft staan. 

 

Bezoek gaat vaak toch wel een keer naar de badkamer/toilet om zich op te frissen. Zorg dan wel dat de fraaie tegels ze wel op moeten vallen. Natuurlijk kan uw huis nog zo mooi zijn, uw partner is dat op den duur niet meer. Kijk dan eens op onze lijst voor leuke cafés en andere uitgaansmogelijkheden voor uw hele gezin, zodat u uw horizon  en uitzicht op medebezoekers ook nog eens kunt verbreden. 

 

Ook dat steeds maar brengen van de kinderen naar wedstrijden, verjaardagen enz. komt u natuurlijk ook op den duur uw strot uit. In de stromende regen naar een niet-boeiende wedstrijd kijken is natuurlijk niet uw idee van een leuke invulling van uw weekend. Dus bijtijds uw kind(eren) laten lessen, zodat ze desnoods uw auto kunnen lenen om naar hun wedstrijden kunnen gaan is natuurlijk perfect, zolang u maar niet meer mee hoeft. 

 

Zoals u ziet zijn deze sponsors niet alleen belangrijk voor KVA. Ook voor ons persoonlijk zijn zij broodnodig en onmisbaar. Dus geef uw eigen leven indirect een kwaliteitsinjectie door onze sponsors te sponsoren. U zult zien dat dit zich op den duur terug zal betalen.