Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Donderdag 25 juni: Online Voorjaars Algemene Ledenvergadering

Donderdag 25 juni: Online Voorjaars Algemene Ledenvergadering

Beste KVA-leden, donateurs en ouders van jeugdleden,

Donderdag 25 juni om 20.00 uur staat de Voorjaars Algemene Leden Vergadering gepland. Een ledenvergadering waar we normaliter samenkomen in het clubhuis van KVA en vooruitkijken naar het komende seizoen. Vanwege de coronamaatregelen zijn we dit jaar genoodzaakt om de ledenvergadering online te organiseren. In deze uitnodiging geven we een uitleg hoe dit in zijn werk gaat.

We zullen de Voorjaars Algemene Leden Vergadering via Microsoft Teams houden. Dit is een programma waarin wij leden kunnen uitnodigen om deel te nemen aan de vergadering. Microsoft Teams staat bekend als een veilige online omgeving om vergaderingen als deze te organiseren.  Via het volgende filmpje op Youtube kun je een uitleg bekijken hoe je deel kunt namen aan de online vergadering.

Om deel te namen aan de Online V.A.L.V. willen we je vragen via dit formulier het emailadres in te vullen. Vervolgens sturen wij naar dit mailadres een uitnodiging om deel te nemen aan de vergadering. Deze uitnodiging zal op de dag van de V.A.L.V. verstuurd worden.

Er is een aantal afspraken nodig om een goede online vergadering te kunnen houden in Teams. Het is belangrijk dat iedereen zijn microfoon op “gedempt” heeft staan (tenzij deze persoon aan het spreken is), omdat er anders te veel ruis voor andere deelnemers is. Verder zullen we gebruik maken van de functie om de hand op te steken, als iemand een opmerking of vraag heeft. Ook kan er via de chat gecommuniceerd worden met elkaar. Hoe dit werkt, zullen we aan het begin van de V.A.L.V. toelichten.

Wat nodig is om te kunnen deelnemen aan de online vergadering is een laptop met eventueel een camera en een goed werkende WiFi-verbinding. Het valt aan te raden om te werken met een headset of oordopjes, maar dat is niet per se nodig.

In de bijlage van deze mail zijn verschillende stukken ter voorbereiding in te zien en te lezen:

– Notulen afgelopen N.A.L.V.;
– Agenda V.A.L.V.
– Jaarplannen commissies;
– Begroting en toelichting op de begroting

Om de online vergadering qua tijd in goede banen te leiden, verzoeken we onze leden om vragen naar aanleiding van deze stukken vooraf toe te sturen naar bestuur-kva@live.nl. Deze vragen zullen tijdens de vergadering behandeld worden door het desbetreffende bestuurs- en/of commissielid. Vragen kunnen tot en met dinsdag 23 juni verstuurd worden.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gemaild worden naar het bestuur via bestuur-kva@live.nl.