Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Doe je Sint- en Kerst aankopen via Sponsorkliks en win 250,- euro!

Doe je Sint- en Kerst aankopen via Sponsorkliks en win 250,- euro!

Beste KVA leden,

De komende weken staan weer in het teken van Sinterklaas en de Kerst. Tijdens deze maanden worden er weer veel cadeaus gekocht. Dit gebeurt natuurlijk ook steeds meer online. Wij willen jullie er graag aan herinneren dat jullie hiervoor via sponsorkliks naar de online winkels moeten gaan om KVA gratis te sponsoren. En, maak kans op 4 x € 250 voor jou + € 1000 voor KVA

De “dure” maanden komen er weer aan.

Een mooi moment om kans te maken op 4 x € 250 met de “win je aankoopbedrag terug” actie! Bovendien maakt KVA kans op een bonus van maar liefst: € 1000!

Het enige dat je hoeft te doen is minimaal 3 bestelknoppen te installeren in je browser en in november en/of december 2019 een (of meerdere) bestelling(en) via SponsorKliks te doen. Die bestelknoppen installeren is met een paar seconden gedaan. Bekijk hier onze video hoe je dat eenvoudig doet. En dat is alles! Bekijk hier de voorwaarden om mee te doen (minimaal 18 jaar etc.).

In november en december worden de meeste bestellingen gedaan. Laat KVA hiervan meeprofiteren.

Want heb je de bestelknoppen geïnstalleerd dan heeft KVA daar ook nog in de toekomst profijt van. WIN-WIN-WIN-WIN dus! :) Vandaar deze actie. Gewoon doen! Doe dan mee en profiteer niet alleen zelf maar laat KVA ook gelijk kans maken op 1000 EURO netto!

De sponsorcommissie