Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Dit jaar géén Priktoernooi, wél het Prikkietoernooi op vrijdag 26 juni!

Dit jaar géén Priktoernooi, wél het Prikkietoernooi op vrijdag 26 juni!

Normaal gesproken sluiten we ieder korfbaljaar af met het Prikkietoernooi voor onze jeugd en het Priktoernooi voor onze senioren en die vanuit de wijde omgeving. Vanwege alle coronaperikelen kan dat laatste toernooi, da dit jaar gepland stond op zaterdag 27 juni helaas niet doorgaan. De JAC heeft besloten om het Prikkietoernooi gelukkig wél door te laten gaan!

Het is dit jaar een uitdaging om het Prikkietoernooi te organiseren i.v.m. de corona maatregelen. Wij hebben er daarom voor gekozen om de E/F en de D t/m A op te splitsen. Tijdens het Prikkietoernooi geldt ook nog steeds: Protocol Corona. Dit houdt in dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent en dat er geen ouders aanwezig mogen zijn.

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

De E/F teams starten om 17.15 tot 18.45 De D/C/B/A teams starten om 19.00 tot 20.30 Meld jouw koppel aan via onderstaande link graag *vóór donderdag 18 juni 2020.* Heb je als koppel een leuke teamnaam bedacht, vermeld die dan bij naam nummer 1!  https://docs.google.com/document/d/1q2QLavHq6FcUTQi1IZ_m0EF8M5OvUlAIiUM76tEbuMA/edit?usp=sharing

Ook dit jaar hebben wij prijzen voor de leukste / mooiste / grappigste team outfit! We hopen op mooi weer en veel (verklede) inschrijvingen. Laten we er een mooie, gezellige laatste training maken! Mocht je nog vragen hebben kan je die aan je trainer vragen óf kan je ons aanspreken!

Groetjes van de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) Melissa, Linda, Rik en Milena.