Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Dit is het trainingsschema voor aankomend zaalseizoen

Dit is het trainingsschema voor aankomend zaalseizoen

Vrijdag 18 oktober was de laatste training op het veld voor de jeugd. Alleen de senioren en A-jeugd trainen komende week nog buiten, aangezien zij 26 oktober nog wedstrijden hebben. Ook de Kangoeroes trainen komende zaterdagen nog buiten. In de week van 29 oktober is er geen trainen.

Zaterdag 2 november gaan de Kangoeroes weer de zaal in, alle andere teams volgen vanaf 5 november op verschillende locaties in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. In het zaalschema helemaal onderaan dit bericht is te vinden op welke dag, locatie en tijd jouw team traint.

Op de zaterdagen 9 en 16 november zijn er voor een aantal teams oefenwedstrijden gepland. Op zaterdag 23 november start voor iedereen de competitie weer. Helaas hebben we nog geen definitief wedstrijdprogramma ontvangen van de bond. Deze volgt hopelijk z.s.m.

Mocht je nu al weten een weekend niet te kunnen (liever niet uiteraard!), mail dan tijdig naar het  kvajeugdwedsec@gmail.com / Senioren: kvawedsec@gmail.com) Vragen? Mail ons; TC: stc@kvakorfbal.nl, JTC: jtc@kvakorfbal.nl