Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Dit is het fluitschema voor de tweede helft van de veldcompetitie

Dit is het fluitschema voor de tweede helft van de veldcompetitie

Beste mensen, de veldcompetitie start op 6 april 2024. Het gaat om 6 zaterdag die te verzorgen zijn, plus 3 midweek wedstrijden. In totaal worden er op het KVA veld 60 competitiewedstrijden gespeeld.

Hieronder zien jullie het fluitschema. We hebben geprobeerd het zo evenwichtig mogelijk te verdelen over teams en capaciteiten.

In het algemeen geldt het volgende:

– Het is echt bijzonder hoe KVA kans ziet zelf  te voorzien in de noodzakelijke scheidsrechters. Vele handen maken licht werk. Dit voorjaar starten minimaal 2 KVA-ers zelfs met de scheidsrechters opleiding. Wil je daaraan meedoen, laat het weten!

– Laat het gerust weten als je begeleiding wenst bij het fluiten van een wedstrijd. Voor niemand is (starten met) fluiten makkelijk. Hulp staat klaar.

– De spelers van de B worden standaard begeleid als zij een wedstrijd fluiten. Een speler van de A1 wordt begeleid op verzoek van (Ovv) de fluitist.

– Voor de Scheidsrechterscommissie zijn de aanvoerders van senioren-teams en de coaches van junioren- en aspirantenteams het aanspreekpunt. Zij krijgen via e-mail de Excel.

– Spelers van de aangewezen teams verdelen de wedstrijden onderling

– Indien vervanging nodig is, regelen de teams dat zelf. Voor vervanging in de wedstrijdsport kan alleen gevraagd worden bij scheidsrechters die de wedstrijd laten meetellen voor KVA voor de Bonus/Malus regeling. We hebben de punten hard nodig. Kom je er echt niet uit, neem dan tijdig contact op met Roelof of Onno.

– Voor de wedstrijdsport wordt gerekend op een neutrale scheidsrechter van de KNKV. Wij gaan ervan uit dat die bij de wedstrijden van KVA1 en KVA2 altijd zullen verschijnen. Voor KVA 3, KVA 4, KVA 5, KVA A1, KVA B1 en KVA C1 hebben wij bij voorbaat teams aangewezen die een scheidsrechter leveren, mocht de KNKV onverhoopt de wedstrijd niet gevuld krijgen. Of een wedstrijd nog open staat kan je zelf nagaan op https://mijn.korfbal.nl/clubs/details/NCX27B6/programma. Doorgaans informeren wij jouw aanvoerder op de donderdag of vrijdag voor de betreffende zaterdag ook nog eens via Whatsapp als KVA de wedstrijdsportwedstrijd zelf moet fluiten. Bij het indelen hebben wij een inschatting gemaakt van de kans dat reserve staan daadwerkelijk fluiten gaat betekenen.

Bij onoverkomelijke problemen kan je contact opnemen met Roelof of Onno.

Wij danken jullie voor jullie inzet,

KVA Scheidsrechterscommissie

Roelof, Jessy en Onno