Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

De inschrijving voor het KVA Pinksterkamp (17 t/m 20 mei) is geopend!

De inschrijving voor het KVA Pinksterkamp (17 t/m 20 mei) is geopend!

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer met zijn allen op pinksterkamp van vrijdag 17 mei tot maandag 20 mei. Ook dit jaar gaan we naar dezelfde leuke locatie. We hopen er met een zo groot mogelijk groep een fantastisch feest van te maken. Tijdens elk kamp hebben we een speciaal thema. En dat is dit jaar: Super Mario!

Voordat we dit jaar gezellig naar het kamp gaan moet je natuurlijk nog wel een paar dingen doen. De eerste stap is jezelf inschrijven, dat kan via de speciale KVA Pinksterkamp website. Voor betalingen heb je dit jaar een aantal opties. Je kan een automatische incasso afgegeven of je kan zelf het geld overmaken.

Meer informatie is te vinden in het inschrijfformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met een van de commissieleden. Let wel op betaal je niet dan kan je ook niet mee.

Vrijdag 17 mei worden jullie om 18:30 verwacht op de KVA parkeerplaats. Meld je daar dan meteen aan bij een van de kampleiding. Vergeet vooral niet om lekkere snoepjes en drankjes mee te nemen voor onderweg en ook een boekje of spelletje is zeker aan te raden. De reistijd bedraagt ongeveer 1,5 uur. Ga je toch met de auto geef dit dan tijdig door, anders wachten we op je bij de bus en dat is ook zonde.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar pinksterkamp@kvakorfbal.nl