Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Corona update dinsdag 15 december: voorlopig geen trainingen meer

Corona update dinsdag 15 december: voorlopig geen trainingen meer

Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

We zullen allemaal wel hebben meegekregen dat in ons land strengere maatregelen gaan gelden met ingang van dinsdag 15 december. Voor zover nu bekend is gaan deze maatregelen in ieder geval gelden tot en met 19 januari. Ook voor KVA heeft dit consequenties. Wij mogen per direct niet meer in de zaal trainen. Alle trainingsavonden of dagen in de zaal, voor zowel senioren als jeugd zijn hierbij afgelast.

In de aankomende kerstperiode zal dus niet getraind worden. Wel zullen wij als bestuur de mogelijkheden bekijken om eventueel na de kerstperiode buiten het trainen weer op te pakken voor de jeugd. Om dit op te zetten, in overeenstemming met de nieuwe maatregelen, is afstemming met onder andere de gemeente en uiteraard ook JTC en trainers noodzakelijk. We willen dit zorgvuldig doen en de tijd tot de kerstvakantie is hier tekort voor.

Hoe wij de trainingen na de kerstvakantie gaan oppakken, horen jullie zo snel mogelijk van ons.

Wij wensen jullie allemaal een gezonde en warme kerst en een goede jaarwisseling toe in deze aparte tijd. Hopelijk kunnen wij snel met positiever nieuws bij jullie terug komen.

Blijf gezond!

Namens het bestuur,

Jonathan van der Horst