Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Corona protocol KVA vanaf 5 juni

Corona protocol KVA vanaf 5 juni

Beste KVA-leden,

Per 5 juni zijn de versoepelde corona-maatregelen ingegaan, wat voor sportverenigingen op positieve wijze invloed heeft. Hierbij stellen wij als bestuur en de betreffende commissies (namelijk de TC, JTC en BHC) jullie op de hoogte van de wijzigingen en hoe we hiermee omgaan binnen KVA.

(Klik hier om het protocol te bekijken)

Zoals bekend heeft de jeugd een kleine competitie op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni. We zijn er heel blij mee dat onze jeugd toch nog kan genieten van het spelen tegen andere clubs! Tot vooralsnog laten de coronamaatregelen helaas nog steeds geen toeschouwers toe op ons veld. In het geval van een uitwedstrijd, mogen de ouders die vervoeren aanwezig blijven. Echter kan het per vereniging verschillen hoe hiermee omgegaan wordt, dus het is goed om het protocol van de te bezoeken club te bekijken.

Ook onze senioren mogen weer iets meer. Het is per 5 juni toegestaan voor alle senioren om te sporten binnen anderhalve meter afstand, wat betekent dat er weer in partijvorm getraind kan worden. Dit geldt alleen voor onderlinge partijtjes, binnen de vereniging.

Ons terras is geopend voor de leden die binnen de maatregelen op ons veld komen sporten. Er is de mogelijkheid om de kantine te openen, maar dat zal alleen gebeuren als dat nodig is (bijvoorbeeld door slechte weeromstandigheden). Mocht de kantine geopend worden, dan is bij het betreden en verlaten van de kantine verplicht om een mondkapje te dragen. Deze mag af zodra iemand een zitplaats heeft gekozen. Daarnaast zijn onze kleedkamers en douches weer geopend, waarbij per ruimte een maximaal aantal personen is toegestaan om de anderhalve meter te waarborgen.

Kortom, we kunnen weer een beetje meer en hebben er vertrouwen in dat we op deze manier weer een stapje richting het veilig en verantwoord kunnen sporten nemen. We hopen dat we met elkaar kunnen zorgen voor het waarborgen van de regels. We willen daarom ook iedereen vragen om het protocol (bijgevoegd in deze nieuwsbrief) door te nemen en hier met elkaar een goed einde van het seizoen van te maken!

Vriendelijke groet, namens TC, JTC en BHC,
KVA Bestuur