Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Café De Manen is de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponspor van KVA

Café De Manen is de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponspor van KVA

Café De Manen is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van KVA! Dat nieuws mogen we vanaf vandaag met jullie delen en is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van de sponsorcommissie. Café De Manen volgt hiermee Geveke Podologie en Eelsing Eelsing & Taxaties op als hoofdsponsor. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor de steun in de afgelopen seizoenen.

Café De Manen zal de komende drie seizoenen verbonden zijn aan KVA als hoofdsponsor en verbindt voor deze periode tevens haar naam aan het KVA Priktoernooi dat voortaan dus het “Café De Manen Priktoernooi” zal heten.

Café De Manen is een begrip in Amstelveen en kent momenteel een grondige verbouwing. Naar verwachting zal de transformatie van het café tot volwaardige horecagelegenheid met een nieuw uiterlijk in de zomer 2023 gereed zijn. Het café behoudt zijn identiteit, maar zal straks meer te bieden hebben.

Café de Manen bestaat uit een gezellige bruin café en De Eetkamer. Het café behoudt zijn identiteit met de befaamde “Gezelligheid kent geen tijd”. De Eetkamer is uitgebreid met 2 met serres overkapte terrassen. De menukaart is verrassend culinair met zoals bij De Manen bekend zijn huisgemaakte specialiteiten en diverse shared dining gerechten. Op elk tijdstip van de dag is er bij De Manen wat te beleven. De koffie is altijd vers, maar ook de lunch met luxe broodjes, lekkere uitsmijters en diverse salades zijn in deze mooie ambiance een aanrader. Het terras is verwarmd en al vroeg in het voorjaar een heerlijke plek voor een Heineken Icecold of een lekkere cocktail. Het biljart, de diverse activiteiten, en grandioze feesten met live zangers of een dj zorgen ervoor dat niemand zich daar verveelt. Natuurlijk is deze locatie ook de place to be voor bedrijfsborrels, verjaardagen of zo maar een knallend feest.

Café de Manen is supporter van Oranje, maar ook de Olympische spelen, Superbowl, Tour de France, Wimbledon en andere belangrijke sportevenementen volgen zijn via 6 grote beeldschermen. Sportliefhebbers ontmoeten elkaar daar graag voor de belangrijke 3e helft.