Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Broodje Aap gaat weer van start maar wegens corona in een iets andere vorm

Broodje Aap gaat weer van start maar wegens corona in een iets andere vorm

Een nieuw seizoen en nieuwe kansen! Broodje aap gaat eindelijk weer starten en we hebben er weer zin in. Natuurlijk gaan we rekening houden met de maatregelen rondom corona en dat betekent een aanpassing in ons aanbod en in de bereidingswijze. We gaan in de keuken mondkapjes en handschoenen dragen, zodat we Corona-proof het eten kunnen bereiden.

Qua aanbod starten we voorlopig nog even niet met de vrijdagavond maaltijden in het clubhuis en het eetcafé, vanwege de aantallen mensen die in het clubhuis kunnen zitten. Maar… we gaan niet stil zitten! We gaan op de zaterdagen zorgen voor broodjes gezond etc., broodjes bal en een snack uit de frituur hoort ook tot de mogelijkheden.

En we gaan zorgen voor afhaalmaaltijden! Vanaf vrijdag 11 september kan er afgehaald worden op de vrijdag( en op de zaterdagen dat het eerste thuis speelt). Je kan dan een echte aap-maaltijd thuis lekker opwarmen. De kosten voor een afhaalmaaltijd kunnen iets variëren, vanaf ongeveer 4 euro per maaltijd. We starten gelijk met een leuke actie; vind je bij je afhaalmaaltijd de gouden aap kaart… dan win je een waardebon voor een afhaalmaaltijd.

Afhaalmenu van vrijdag 11 en zaterdag 12 september: Curry met rijst en een pita broodje

Wil je afhalen dan kan je dit natuurlijk op vrijdag zelf beslissen, maar reserveren vinden wij nog fijner! Mail naar broodjeaapkva@gmail.com

Liefs van broodje aap,

Karin, Riwka, Daniëlle en Jelly