Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Bas van der Bijl keert per volgend seizoen terug in de selectie van KVA

Bas van der Bijl keert per volgend seizoen terug in de selectie van KVA

Bas van der Bijl keert per volgend seizoen terug in de selectie van KVA. Dat nieuws maakte hij eerder deze week bekend bij de technische staf van volgend seizoen en werd op de dinsdagavond training ook bekend gemaakt aan de huidige selectie

De inmiddels 24-jarige Bas keert daarmee terug van een 6-jarig verblijf bij Korfbal League-club KZ/Thermo4U. In 2015 verruilde hij immers de selectie van KVA voor de Hoofdklasse junioren van KZ/Thermo4U. Daarna stroomde hij aldaar door naar de selectie en maakte hij heel wat minuten in de Korfbal League en Reserve Korfbal League. Het afgelopen seizoen behaalde Bas met de hoofdmacht van KZ/Thermo4U nog de halve finales van de play-offs waarin het helaas werd uitgeschakeld door Fortuna/Delta Logistiek.

Volgend seizoen keert Bas dus terug bij de club waar hij ooit begon met korfballen en zijn debuut in het eerste al gemaakt had. Bas heeft zin om samen aan de slag te gaan met de jonge groep die er nu al staat. Ook de technische staf van volgend seizoen kijkt uit naar de komst van Bas en de Korfbal League-ervaring die hij met zich mee zal brengen.

TC KVA