Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Annina van Splunter en Laura van der Doelen sluiten volgend seizoen aan bij de selectie

Annina van Splunter en Laura van der Doelen sluiten volgend seizoen aan bij de selectie

Goed nieuws vanuit de TC. Vanaf volgend seizoen zullen Annina van Splunter en Laura van der Doelen aansluiten bij de KVA selectie. Naast de eerdere komst van Kim Lanzing betekent dit dus dat er opnieuw versterking is voor KVA!

Annina is voor de meesten overigens wel een bekend gezicht. In 2015 kwam ze op jonge leeftijd over van Vlug en Vaardig om haar geluk te proeven bij KVA. Hoewel dat een aantal niveaus hoger was bleek Annina direct een versterking te zijn voor KVA. Na een aantal succesvolle seizoenen besloot ze weer terug te keren naar haar oude club. Gelukkig voor ons keert ze dus nogmaals terug bij KVA en zien we haar na de zomer schitteren in de KVA-selectie.

Laura van der Doelen zal zoals gezegd eveneens aansluiten bij de selectie. Net als haar zus Karen heeft ze haar hele leven gekorfbald bij Victum uit Houten en momenteel is ze herstellende van een kruisbandoperatie. Laura studeert aan de VU in Amsterdam en is woonachtig op Uilenstede. Bovendien is ze dit seizoen al regelmatig als supporter langs de lijn aanwezig geweest bij wedstrijden van KVA. Na ruim één jaar zonder korfbal heeft ze heel veel zin om bij KVA te komen korfballen.

Annina van Splunter

Laura van der Doelen