Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Alle informatie over het KVA Pinksterkamp 2024 vind je hier

Alle informatie over het KVA Pinksterkamp 2024 vind je hier

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer met zijn allen op Pinksterkamp van vrijdag 17 mei tot maandag 20 mei. Met maar liefst 150 aanmeldingen zit het weer helemaal vol! Ook dit jaar gaan we naar dezelfde leuke locatie. We hopen er met een zo groot mogelijk groep een fantastisch feest van te maken. Tijdens elk kamp hebben we een speciaal thema. En dat is dit jaar: Super Mario!

Vrijdag 17 mei worden jullie om 18.15 uur verwacht op de KVA parkeerplaats. Meld je daar dan meteen aan bij een van de kampleiding. Kom op tijd, omdat de bus om 18.30 uur wilt vertrekken. (indien er geen file is zoals vorig jaar)

Vergeet vooral niet om lekkere snoepjes en drankjes mee te nemen voor onderweg en ook een boekje of spelletje is zeker aan te raden. De reistijd bedraagt ongeveer 1,5 uur. Ga je toch met de auto, geef dit dan tijdig door, anders wachten we op je bij de bus en dat is ook zonde.

Alle informatie (dus ook wat je allemaal mee moet nemen in je tas of koffer) vind je op de speciale Pinksterkamp website. Tot vrijdag allemaal!