Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Alle informatie over het Café De Manen KVA Prik(kie)toernooi 2023 vind je hier

Alle informatie over het Café De Manen KVA Prik(kie)toernooi 2023 vind je hier

Aanstaande zaterdag (1 juli organiseert KVA voor de tweede keer op rij het Priktoernooi (voor junioren en senioren) én het Prikkietoernooi (voor jeugd) op dezelfde dag. Ruim 100 koppels in totaal en dat allemaal vanuit KVA of Oranje Nassau afkomstig. Een geweldig aantal!

Hoe laat begint het?

Zowel het Priktoernooi als het Prikkietoernooi beginnen om 11.00 uur. We verlangen van alle koppels dat zij zich om 10.30 uur melden bij de wedstrijdleiding. Voor de junioren en senioren zal dit in de kantine zijn. De wedstrijdleiding van van de jeugd bevindt zich op het veld. Zorg dat je op tijd bent want het schema wacht op niemand.

Wat zijn de spelregels?

Alle koppels worden ingedeeld in poules. Deze worden op de dag zelf bekend gemaakt. Koppels schieten een x aantal minuten op twee korven tegen elkaar. Om de vijf gescoorde doelpunten wordt er gewisseld van kant. Bij het fluitsignaal mag het koppel dat niet begon nog één keer schieten. Na afloop levert het eerstgenoemde koppel het ingevulde uitslagenbriefje in bij de wedstrijdleiding.

Bij de junioren en senioren is er dit jaar géén verliezerspoule. Kortom, als je er na de poulefase uitligt, lig je ook echt uit het toernooi.

Verkleden

Voor het Prikkietoernooi zijn er ook prijzen voor het best geklede koppel. Kom dus zo origineel mogelijk verkleed naar KVA en misschien win je wel een prijs!

Vragen, opmerkingen of afmelden?

Heb je een vraag, opmerking of wil je je onverhoopt toch nog afmelden voor het toernooi? Geef dit dan aub tijdig door via WhatsApp aan Jorrit: 0611182801

De huidige deelnemerslijst kan je hier terugvinden.