Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Al 79 aanmeldingen voor Pinksterkamp. Tot 24 mei kans om in te schrijven!

Al 79 aanmeldingen voor Pinksterkamp. Tot 24 mei kans om in te schrijven!

Over 3,5 week is het alweer zo ver, want dan is het Pinksteren en gaan we naar Loon op Zand naar Land van Kleef voor het Pinksterkamp 2019. Maar voordat we kunnen gaan, is het belangrijk dat we weten wie er mee gaan? We hebben op dit moment 79 betaalde personen (46 kinderen en 33 volwassenen) die mee gaan, maar iedereen die hieronder vermeld staat met een * moet wel nog een inschrijfformulier invullen! Graag dit z.s.m. doen.

Er gaan op sommige dagen wel meer dan 79 personen mee, maar als er 3 personen 1 dag komen, dan hebben wij ze even geteld voor 1 persoon. Dit omdat we de locatie voor minimaal 100 personen moeten betalen! Wij hopen dat zich nog zeker 20 extra personen zich op gaan geven, omdat het pinksterkamp anders niet kostendekkend kan zijn…

Dus graag je deze week zo snel mogelijk opgeven! Want, we missen best nog wel wat mensen waarvan wij weten dat zijn mee gaan? Zoals de kangoeroes en hun ouders? De overige A-junioren? En nog een aantal senioren. Geef je snel op want we moeten de bus definitief bevestigen en dan is het wel noodzakelijk om te weten wie er mee gaan? Graag vóór 24 mei inschrijven. Daarna kunnen we niet garanderen dat je met de bus mee kan.

Geef je op via de volgende link (klik hier)