Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Aanstaande donderdag (6 juli) brainstormavond over ledenwerving bij KVA

Aanstaande donderdag (6 juli) brainstormavond over ledenwerving bij KVA

Net als de voorgaande seizoenen kent KVA ook dit seizoen weer een ledengroei. Voor het tweede seizoen op rij eindigen we zelfs boven de 300 leden en dat is een mijlpaal die we in de jaren hiervoor vrijwel nooit behaald hebben. Hoewel het dus aardig goed lijkt te gaan op het gebied van ledenbehoud en ledenwerving kan het natuurlijk nog altijd beter.

Willen we echt doorgroeien als vereniging dan zullen we met z’n allen de kar door moeten trekken en nóg meer aandacht moeten besteden aan ledenwerving. Met name bij de jongste jeugd (Kangoeroe’s, F-jes en E-tjes) liggen kansen en hebben we ruimte voor meer nieuwe leden.

Waar andere clubs schoolkorfbaltoernooien organiseren en speciale acties opzetten om leden te werven daar is het bij ons nog wat stilletjes op dit gebied. Er is laatst weliswaar een vriendjes- en vriendinnetjesdag georganiseerd maar nieuwe leden komen bij ons vooral binnen dankzij mond op mond reclame en de fantastische trainers en trainingen bij onze jongste jeugd.

Daarom willen we aanstaande donderdag (6 juli) vanaf 19.30 uur een brainstormavond organiseren om te onderzoeken hoe we dit beter kunnen aanpakken vanaf het volgende seizoen. Kortom, heb jij ideeën over ledenwerving binnen KVA of wil jij je inzetten om nieuwe leden te werven bij KVA? Kom dan zeker even langs.

Wil jij meedenken over hoe we KVA nog groter en succesvoller kunnen maken als het om ledenaantallen gaat? Laat dan even weten of je erbij bent door een mailtje te sturen naar jtc@kvakorfbal.nl. Kan je er niet bij zijn maar wil je wel graag meedenken? Stuur dan ook gerust je ideeen of opmerkingen in!