Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 17-dec-2018

  Ingestuurde wedstrijdverslagen zaalcompetitie speelronde 4

  Uiteraard is het dit seizoen weer mogelijk om je zelfgemaakte wedstrijdverslagen in te sturen. Deze worden dan na elke speelronde verzamelt en geplaatst op de website. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang het wedstrijdverslag is. Stuur je wedstrijdverslag hier in. (meer…)

 • 16-dec-2018

  KVA speelt een stuk beter maar vergeet te winnen van koploper HKC

  De laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar heeft KVA andermaal geen punten opgeleverd. In de thuiswedstrijd tegen HKC uit Hardinxveld Giessendam ging de door Geveke Podologie en Eelsing Expertises en Taxaties gesponsorde formatie met 25-27 onderuit. In een spannende slotfase waren het beide ploegen die af en toe op voorsprong kwamen, maar waren het de gasten die uiteindelijk over de langste adem bleken te beschikken. Voor KVA begint er nu een rustpauze van drie weken waarna op zaterdag 12 januari de competitiewedstrijd wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen De Meeuwen.

  (meer…)

 • 11-dec-2018

  Ook KVA D1 en KVA A2 zijn voorzien van nieuwe sponsorshirts

  KVA D1 mag zichzelf ook toevoegen aan het lijstje met teams die voorzien zijn van een mooie nieuwe outfit. Hamersma Tuinen, van selectiespeler Bennie Hamersma, heeft het team in nieuwe wedstrijdshirts en trainingspakken gestoken. (meer…)

 • 11-dec-2018

  Ingestuurde wedstrijdverslagen zaalcompetitie speelronde 3

  Uiteraard is het dit seizoen weer mogelijk om je zelfgemaakte wedstrijdverslagen in te sturen. Deze worden dan na elke speelronde verzamelt en geplaatst op de website. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang het wedstrijdverslag is. Stuur je wedstrijdverslag hier in.

  (meer…)

 • 09-dec-2018

  KVA is nog niet zichzelf en verliest ook op bezoek bij DOS Kampen

  Na drie competitiewedstrijden in de zaal staat KVA nog altijd op de hatelijke 0 punten. Op bezoek bij DOS Kampen ging de ploeg van Michael Hendriks met 23-19 onderuit. Na de twee eerdere nederlagen tegen DOS Westbroek en Wit Blauw was KVA zich ervan bewust dat de punten tegen DOS Kampen behaalt moesten worden om niet nu al tegen degradatie te hoeven spelen. De thuisploeg bleek echter de gehele wedstrijd de betere ploeg en haalde de zege verdiend binnen. Voor KVA wacht nu nog een wedstrijd voor de korte kerststop. Aanstaande zaterdag komt koploper HKC op bezoek in Amstelveen.
  (meer…)

 • 05-dec-2018

  Nieuwe sponsorshirts voor KVA B1 met dank aan sponsor Joe Park

  Ook KVA B1 is nu voorzien van mooie wedstrijdshirts en trainingspakken, gesponsord door Joe Park. De komende jaren zullen zij schitteren in hun nieuwe outfit. Joe Park is een vernieuwend parkeerconcept, waarbij snelheid en gemak centraal staan.

  Zij beschikken over diverse, zeer goed bereikbare, parkeerlocaties, op een steenworp afstand van de grootste evenemententerreinen. Wil je snel en gemakkelijk parkeren? Dan ben je bij Joe Park aan het juiste adres. Meer informatie? Kijk op www.joepark.nl.

 • 02-dec-2018

  KVA kan thuis geen vuist maken en verliest terecht van Wit Blauw/Green Organics

  KVA is er ook in de tweede competitiewedstrijd dit zaalseizoen niet in geslaagd om een overwinning binnen te slepen. In de eigen Nieuwe Bankrashal was het bezoekende Wit Blauw/Green Organics ditmaal simpelweg te sterk voor KVA. De ploeg uit Kampen won verdiend met 17-23. Hierdoor staat KVA na twee speelronden nog altijd met lege handen en mag de ploeg daar volgende week proberen verandering in te brengen in een uitwedstrijd tegen die andere ploeg uit Kampen: DOS. (meer…)

 • 02-dec-2018

  Ingestuurde wedstrijdverslagen zaalcompetitie speelronde 2

  Uiteraard is het dit seizoen weer mogelijk om je zelfgemaakte wedstrijdverslagen in te sturen. Deze worden dan na elke speelronde verzamelt en geplaatst op de website. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang het wedstrijdverslag is. Stuur je wedstrijdverslag hier in. (meer…)

 • 26-nov-2018

  Ingestuurde wedstrijdverslagen zaalcompetitie speelronde 1

  Uiteraard is het dit seizoen weer mogelijk om je zelfgemaakte wedstrijdverslagen in te sturen. Deze worden dan na elke speelronde verzamelt en geplaatst op de website. Het maakt niet uit hoe kort of hoe lang het wedstrijdverslag is. Stuur je wedstrijdverslag hier in. (meer…)

 • 25-nov-2018

  KVA kan voorsprong bij rust niet vasthouden en verliest op bezoek bij DOS (W)

  Een groot gedeelte van de wedstrijd had KVA een voorsprong, maar toch was het de thuisploeg die de langste adem had. In sporthal De Vierstee in Maartensdijk verloor KVA de eerste zaalwedstrijd van het seizoen met 24-23 van een sterk en stug DOS Westbroek. Aankomend weekend neemt KVA het in de eigen Nieuwe Bankrashal op tegen  Wit Blauw uit Kampen. Deze wedstrijd begint om 17.30 uur! (meer…)

 • 15-nov-2018

  15 december Kerstdiner bij KVA voor alle junioren en senioren (plus aanhang)

  Het is inmiddels al even geleden dat er voor het laatst een Kerstdiner is georganiseerd bij KVA, maar dit jaar is het er gelukkig weer! Op zaterdag 15 december zijn alle junioren en senioren van KVA van harte uitgenodigd voor het Kerstdiner.

  (meer…)

 • 13-nov-2018

  Profiteer nu van de Sinterklaas actie in de KVA webshop en bespaar 10% op je aankopen

  De Feestdagen komen er weer aan en ook de KVA webshop denkt met jullie mee. Profiteer nu van de Sinterklaas aanbieding in de KVA webshop Deze actie duurt tot 27 november 2018 en met de kortingscode krijg je 10% op het gehele assortiment van onze clubkledingwinkel.

  (meer…)

 • 13-nov-2018

  Ook oud-KVA’er Bas van der Bijl debuteert in de Korfbal League

  Sinds 2005 bestaat er in Nederland de Korfbal League. de hoogste zaalcompetitie van Nederland met daarin de beste 10 ploegen van dat moment. Met KVA hebben we al een aantal keer mogen spelen op een niveau daaronder, de Hoofdklasse, maar de Korfbal League is voor KVA nog ver weg.

  (meer…)

 • 12-nov-2018

  Scheidsrechtersschema eerste helft zaalseizoen 2018/2019 is bekend

  De scheidsrechterscommissie heeft er weer even aan moeten sleutelen, maar het scheidsrechtersschema voor de eerste helft van het zaalseizoen is bekend. Kijk goed wanneer jouw team een scheidsrechter moet leveren en spreek dit onderling goed af binnen het team. Zo zorgen we er met z’n allen weer voor dat ieder team weer voorzien wordt van een scheidsrechter!

  (meer…)

 • 08-nov-2018

  Competitieschema zaal bekend. Competitie start op zaterdag 24 november

  Nu het veldseizoen voor alle teams is afgelopen is het tijd om met z’n allen naar de zaal te gaan. Alle teams trainen vanaf dinsdag 13 november weer in de zaal. Op het trainingsschema is te zien wanneer welk team waar traint. De bond heeft ook het competitieschema bekend gemaakt. Deze is hier te bekijken.

  (meer…)

 • 04-nov-2018

  Vergeet sponsorkliks niet bij jouw online inkopen (Sinterklaas/Kerst)!

  Vergeet de komende maanden niet bij jouw online inkopen voor Sinterklaas en Kerst dit te doen via Sponsorkliks! We zien de opbrengsten de afgelopen maanden teruglopen, maar daar kunnen we de komende maanden wat aan doen met elkaar! Laten we kijken of we €125-€150 kunnen halen in november en december.

  (meer…)

 • 28-okt-2018

  Het trainingsschema voor het komende zaalseizoen is bekend

  Het eerste gedeelte van het veldseizoen zit erop, en dat houdt in dat we vrij snel met z’n allen de zaal induiken. De thuiswedstrijden worden doorgaans gespeeld in de Nieuwe Bankrashal. Maar daar kunnen helaas niet alle trainingen plaatsvinden. Kijk daarom goed naar onderstaand schema om te zien waar en wanneer jouw team traint: (meer…)

 • 27-okt-2018

  KVA geeft ruime voorsprong bijna uit handen maar wint van koploper BEP

  KVA is er in de laatste veldwedstrijd voor het zaalseizoen in geslaagd om te winnen op bezoek bij koploper BEP. Op een zonnig maar koud complex in Purmerend won de door Geveke Podologie en Eelsing Expertises en Taxaties gesponsorde formatie met 16-18. Dankzij deze overwinning sluit KVA de eerste helft van het veldseizoen af als gedeeld koploper in de Overgangsklasse. Op 24 november start het zaalseizoen weer.

  (meer…)

 • 21-okt-2018

  Nieuwe sponsor voor KVA 3: Cosmo Hairstyling Amstelveen

  Inmiddels is KVA 3 ook voorzien van mooie nieuwe wedstrijdshirts inclusief logo van onze sponsor Cosmo Hairstyling te Amstelveen. Afgelopen zaterdag mocht het team samen met sponsor Ariënne op de foto.

  (meer…)

 • 21-okt-2018

  KVA komt achterstand te boven in stroef duel op bezoek bij VEO

  Zonder de afwezige topscorer Dennis de Jong is KVA er in geslaagd om twee punten mee te nemen uit Voorburg. Op bezoek bij VEO werd er met 14-17 gewonnen en dat terwijl er bij rust nog tegen een 9-8 achterstand werd aangekeken. KVA blijft dankzij deze overwinning bovenin  meedoen en speelt aankomende zaterdag tegen en bij koploper BEP uit Purmerend. 

  (meer…)