Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 16-jul-2021

  Ledengroei KVA resulteert in 282 leden op peildatum 30 juni 2021

  Zoals iedereen inmiddels waarschijnlijk wel weet gaat het de laatste tijd goed met de ledengroei van onze club. Met name bij onze jongste jeugd (Pukkies, Kangoeroes, F-jes en E-tjes) zien we veel nieuwe leden maar ook bij de D en C mogen we gelukkig nieuwe leden verwelkomen. Dat we komend seizoen met 4 E-teams, 3 D-teams en 3 C-teams actief zijn is voor KVA begrippen best wel uniek.

  (meer…)

 • 04-jul-2021

  Alle winnaars van het KVA Prik(kie)toernooi 2021 op een rijtje

  Op zaterdag 3 juli sloten we met de hele vereniging dit gekke seizoen af met het Café de Manen Prik(kie)toernooi. Maar liefst 40 koppels bij de jeugd en 40 koppels bij de junioren en senioren streden de hele dag om wie zich de beste schutters van KVA mochten noemen.

  (meer…)

 • 02-jul-2021

  Nog extra jeugdtrainers gezocht voor volgend seizoen + informatie over de start in augustus

  We zijn nog altijd op zoek naar trainers voor het volgende seizoen. Ook als je bijvoorbeeld ‘maar’ één keer per twee weken kunt helpen zijn we heel blij met je. Als er meer mensen zijn is het voor iedereen beter vol te houden en geeft het minder druk als een trainer een keer niet kan. We groeien als club, dat vindt iedereen heel fijn, maar het is nu ook dus tijd om met elkaar te zorgen dat we deze stijgende lijn een vervolg geven. Interesse? Mail dan gerust naar jtc@kvakorfbal.nl of spreek één van de JTC leden aan op de club.

  (meer…)

 • 30-jun-2021

  Poule indelingen veldseizoen 2021/2022 bekend voor KVA 1, 2, 3, 4, A1, B1 en C1

  Het KNKV heeft de poule-indelingen voor alle wedstrijdsport teams voor volgend veldseizoen bekend gemaakt. De poule indelingen van alle overige teams volgt op een later moment. Nu maar hopen dat deze wél door kan gaan natuurlijk… (meer…)

 • 29-jun-2021

  Ledengroei KVA blijft maar doorzetten. Twee nieuwe teams volgend seizoen: KVA D3 en KVA C3

  Opnieuw goed nieuws vanuit de JTC zo aan het einde van dit gekke seizoen. De ledengroei die nu al een tijdje aan de gang is zet gelukkig ook in dit ‘corona seizoen’ onverminderd voort en dat houdt in dat er volgend seizoen opnieuw twee nieuwe teams gecreëerd kunnen worden. (meer…)

 • 27-jun-2021

  KVA A2, D2, D1 en E1 kampioen in de mini competitie voor jeugdteams

  Hoe klein een competitie ook is, kampioenschappen moet je altijd vieren! Want ondanks dat de minicompetitie voor alle jeugdteams uit slechts drie wedstrijden bestond zijn we bij KVA dit seizoen toch echt een paar kampioenen rijker! KVA A2, KVA D2, KVA D1 en KVA E1 kroonden zich als beste in hun poule en dat mag gevierd worden!

  (meer…)

 • 16-jun-2021

  Lukas van Leeuwen (20) keert komend seizoen terug in de selectie van KVA

  Opnieuw keert een oude bekende terug in de selectie van KVA. Nadat eerder Bas van der Bijl de overstap van KZ/Thermo4U naar KVA bekend maakte, maakt ook Lukas van Leeuwen (20) volgend seizoen zijn comeback in het blauw/groene shirt van KVA. 

  (meer…)

 • 10-jun-2021

  Corona protocol KVA vanaf 5 juni

  Beste KVA-leden,

  Per 5 juni zijn de versoepelde corona-maatregelen ingegaan, wat voor sportverenigingen op positieve wijze invloed heeft. Hierbij stellen wij als bestuur en de betreffende commissies (namelijk de TC, JTC en BHC) jullie op de hoogte van de wijzigingen en hoe we hiermee omgaan binnen KVA.

  (meer…)

 • 09-jun-2021

  Wedstrijdprogramma mini competitie voor jeugdteams op zaterdagen 12, 19 en 26 juni is bekend

  Op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni gaan alle jeugdteams van KVA een soort van mini competitie spelen tegen andere teams uit de regio. Dit heeft het KNKV in samenwerking met alle deelnemende clubs opgezet om aan het einde van het seizoen tóch nog wat ‘echte’ wedstrijden te kunnen spelen. Dat doen we in de teamsamenstellingen van volgend seizoen. Deze zijn eerder deze week rondgemaild. Vragen? Neem contact op met de JTC: jtc@kvakorfbal.nl

  (meer…)

 • 08-jun-2021

  Café De Manen Prik(kie)toernooi één week verplaatst: nu op zaterdag 3 juli

  Vanwege de ingelaste mini competitie voor al onze jeugdteams op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni wordt het Café De Manen Prik(kie)toernooi één week verplaatst. Ht toernooi zal daarom niet op zaterdag 26 juni maar op zaterdag 3 juli plaatsvinden.  (meer…)

 • 05-jun-2021

  Trainer/coach gezocht voor KVA 3 voor het volgende seizoen

  Voor KVA 3 zijn we op zoek naar een trainer en/of coach vanuit KVA voor het volgende seizoen. Dit team, bestaande uit enkele ervaren en wat jongere spelers traint graag twee keer in de week onder leiding van een enthousiaste trainer. Het afgelopen veldseizoen stonen zij bovenaan in de Reserve Tweede Klasse toen de competitie werd stilgelegd en ook in het seizoen daarvoor eindigde men bovenaan in de Reserve Tweede Klasse. 

  (meer…)

 • 02-jun-2021

  Bas van der Bijl keert per volgend seizoen terug in de selectie van KVA

  Bas van der Bijl keert per volgend seizoen terug in de selectie van KVA. Dat nieuws maakte hij eerder deze week bekend bij de technische staf van volgend seizoen en werd op de dinsdagavond training ook bekend gemaakt aan de huidige selectie

  (meer…)

 • 31-mei-2021

  Regiowedstrijden voor alle KVA jeugdteams op zaterdag 12, 19 en 26 juni

  Nu het kabinet heeft aangekondigd dat er vanaf 5 juni meer versoepelingen in de sport zijn houdt dat ook in dat jeugdteams weer wedstrijden mogen spelen tegen jeugdteams van andere verenigingen. Dat heeft het KNKV doen besluiten om de vraag bij verenigingen te leggen of er interesse is om drie weekenden achter elkaar (12, 19 en 26 juni) mee te doen aan wedstrijden in de regio. En dat gaan we dus ook doen!

  (meer…)

 • 26-mei-2021

  Vanaf aanstaande zaterdag (29 mei) is het terras weer deels open bij KVA

  Aanstaande zaterdag (29 mei) zal vanaf 10:00 (en bij mooi weer) het terras geopend zijn voor een kopje koffie, thee, blikje fris of zelfs een tosti. (meer…)

 • 24-mei-2021

  Pinksterkamp throwback in 20 foto´s: deel 4: 2019

  Helaas, voor het tweede jaar op rij geen Pinksterkamp. En dat heeft ook zo z’n voordelen. Niet met z’n allen alle rotzooi opruimen en op maandagavond voelt iedereen zich nog net zo fit als altijd. Maar gelukkig hebben we wel weer een fijne throwback naar een Pinksterkamp uit het verleden. Met vandaag het jaar dat we voor het laatst met z’n allen op kamp zijn gegaan: 2019!

  (meer…)

 • 24-mei-2021

  Raad & Win: doe mee met ‘De Stem Van KVA’!

  Daar gaan we dan! Hoe goed ken jij je clubgenoten? Denk jij te weten welke 4 KVA’ers onderstaand geluidsfragment hebben ingesproken? Ga dan naar de link hieronder en doe mee aan ‘De Stem Van KVA’ en steun daarmee voor 1 euro per keer je eigen club!

  (meer…)

 • 23-mei-2021

  Pinksterkamp throwback in 20 foto’s – deel 3: 2015

  Helaas, voor het tweede jaar op rij geen Pinksterkamp. Niet met z’n allen zwemmen bij een prachtig natuurmeer en ook geen DJ Jorg op de bonteavond. Maar gelukkig wel weer een fijne throwback naar een Pinksterkamp uit het verleden. Met vandaag het jaar 2011: (meer…)

 • 22-mei-2021

  Pinksterkamp throwback in 20 foto´s – deel 2: 2011

  Helaas, voor het tweede jaar op rij geen Pinksterkamp. Vandaag geen vossenjacht en ook geen levend Stratego in het bos. Maar gelukkig wel weer een fijne throwback naar een Pinksterkamp uit het verleden. Met vandaag het jaar 2011:

  (meer…)

 • 21-mei-2021

  Pinksterkamp throwback in 20 foto´s – deel 1: 2007

  Helaas, voor het tweede jaar op rij geen Pinksterkamp. En dat terwijl normaliter de dropping voor de jongste jeugd nu ongeveer zou starten. Vandaar de komende vier dagen een throwback naar een Pinksterkamp uit het verleden. Met vandaag het jaar 2007:

  (meer…)

 • 18-mei-2021

  KVA geeft de komende drie weken korfbal clinics aan ruim 1000 Amstelveense basisschoolleerlingen

  De komende drie weken geven vrijwilligers van KVA korfbal clinics op verschillende Amstelveense basisscholen. Op o.a. de Rembrandt, de Pioniers, de Willem Alexander, Het Palet, de Bloeiwijzer en de Cirkel worden clinics gegeven om kinderen kennis te laten maken met korfbal. Op deze manier bereiken we meer dan 1000 Amstelveense basisschoolkinderen die we natuurlijk enthousiast hopen te kunnen maken voor onze sport.

  (meer…)