Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 14-jul-2020

  Poule-indelingen veldseizoen 2020/2021 voor KVA 1, 2, 3, 4, A1 en C1 bekend

  Het is voorlopig eerst even zomervakantie, maar als alles goed gaat zal de nieuwe veldcompetitie weer van start gaan op zaterdag 5 september. Het KNKV heeft vandaag de poule-indelingen voor alle wedstrijdsport teams bekend gemaakt. Wat direct opvalt is dat KVA in een loodzware poule is ingedeeld met een aantal ploegen die in de zaal Hoofdklasse spelen.

  (meer…)

 • 03-jul-2020

  Nieuw protocol verantwoord sporten bij KVA per 1 juli 2020

  Het NOC*NSF heeft een nieuw protocol verantwoord sporten opgesteld nadat het kabinet op 24 juni wederom versoepelingen van de coronamaatregelen aankondigde. Een belangrijke verandering is dat ook de senioren weer met elkaar mogen trainen zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Na de training dienen zij deze afstand wel weer te bewaren. Hieronder hebben wij de punten overgenomen uit het protocol die op KVA van toepassing zijn. Zorg dat je deze weer goed doorneemt, aangezien er veel aanpassingen zijn ten opzichte van het eerdere protocol. Het protocol gaat in per 1 juli.

  (meer…)

 • 01-jul-2020

  Mixtoernooi voor junioren en senioren op zaterdag 4 en 11 juli

  Eindelijk! Het is juli en ook iedereen boven de 18 mag weer onderling in wedstrijdverband tegen elkaar spelen. Dat hebben we met z´n allen erg gemist en daarom gaan we voordat de zomervakantie écht begint nog twee zaterdagen onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar spelen. 

  (meer…)

 • 01-jul-2020

  1 juli 2020, vandaag exact 25 jaar geleden fuseerden Amstel en DEVD tot KVA!

  Vandaag 25 jaar geleden (1 juli 1995) besloten de twee Amstelveense korfbalverenigingen Amstel en DEVD om samen verder te gaan tot KVA. KVA bestaat vandaag dus officieel 25 jaar!

  (meer…)

 • 18-jun-2020

  Donderdag 25 juni: Online Voorjaars Algemene Ledenvergadering

  Beste KVA-leden, donateurs en ouders van jeugdleden,

  Donderdag 25 juni om 20.00 uur staat de Voorjaars Algemene Leden Vergadering gepland. Een ledenvergadering waar we normaliter samenkomen in het clubhuis van KVA en vooruitkijken naar het komende seizoen. Vanwege de coronamaatregelen zijn we dit jaar genoodzaakt om de ledenvergadering online te organiseren. In deze uitnodiging geven we een uitleg hoe dit in zijn werk gaat.

  (meer…)

 • 15-jun-2020

  KVA is op zoek naar versterking voor de selectie seizoen 2020/2021

  KVA is op zoek naar spelers die de selectie vanaf volgend seizoen kunnen versterken. Na het kampioenschap in de zaal en handhaving op het veld speelt het eerste team van KVA tweemaal in de Overgangsklasse. Het tweede team speelt in beide competities in de Reserve Eerste Klasse en wil graag omhoog. Mede dankzij het stoppen van een aantal ‘oudere’ spelers zijn we op zoek naar talentvolle/ambitieuze spelers die zichzelf op Overgangsklasse niveau willen laten zien.

  (meer…)

 • 14-jun-2020

  Dit jaar géén Priktoernooi, wél het Prikkietoernooi op vrijdag 26 juni!

  Normaal gesproken sluiten we ieder korfbaljaar af met het Prikkietoernooi voor onze jeugd en het Priktoernooi voor onze senioren en die vanuit de wijde omgeving. Vanwege alle coronaperikelen kan dat laatste toernooi, da dit jaar gepland stond op zaterdag 27 juni helaas niet doorgaan. De JAC heeft besloten om het Prikkietoernooi gelukkig wél door te laten gaan!

  (meer…)

 • 09-jun-2020

  Super juni deals bij onze kledingsponsor Multivos

  Elke maand heeft Multivos een aanbieding vanwege hun 25-jarig bestaan. Hieronder vind je de juni aanbieding 30% korting in de categorie van de sale.
  (meer…)

 • 19-mei-2020

  Geef je op voor de Startbaan Sportstages van 6 t/m 10 juli

  Over 7 weken begint de grote vakantie weer, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst! 

  (meer…)

 • 18-mei-2020

  Vacatures: KVA is voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe jeugdtrainers!

  Voor komend seizoen is de JTC op zoek naar jeugdtrainers/coaches. Via deze weg dan ook een oproep aan alle korfballers, oud-korfballers, ouders en iedereen die vindt dat je iets zou kunnen betekenen voor een jeugdteam!

  (meer…)

 • 12-mei-2020

  Start senioren trainingen vanaf donderdag 14 en vrijdag 15 mei

  Beste KVA’er,

  Onze jeugd is al een tijdje aan het trainen en vanaf deze week mogen ook leden van 19 jaar en ouder beginnen met trainen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! De selectie start op donderdag 14 mei en 3 t/m 7 vrijdag 15 mei.

  (meer…)

 • 11-mei-2020

  Super deals bij onze sponsoren Loogman en Multvios

  Nog op zoek naar een leuk uitje met je kinderen in deze tijd. Ga een keertje extra naar de wasstraat! Wij hebben nog een aantal Loogman wasbonnen te koop.
  (meer…)

 • 08-mei-2020

  Vacature: trainer/coach gezocht voor KVA 2 (Reserve Eerste Klasse)

  Korfbal Vereniging Amstelveen (KVA) is op zoek naar een trainer/coach voor KVA 2. Dit overwegend jonge team speelt aankomend seizoen zowel in de zaal als op het veld in de Reserve Eerste Klasse. 

  (meer…)

 • 07-mei-2020

  Poule indelingen KVA 1, 2, 3, 4 voor zaalcompetitie 2020/2021 bekend

  Het KNKV heeft de poule indelingen voor alle wedstrijdsport teams van KVA bekend gemaakt. Vooralsnog zijn dat er vier. Dankzij de promotie terug naar de Overgangsklasse komt KVA volgend jaar een behoorlijk aantal bekende ploegen tegen. De poule indelingen van alle overige teams volgt pas op een later moment.

  (meer…)

 • 01-mei-2020

  Vanaf vandaag (1 mei) mogen kinderen t/m 18 jaar weer trainen bij KVA!

  Beste jeugdleden en ouders,

  Zoals jullie gehoord hebben mogen kinderen t/m 18 jaar vanaf 29 april weer gezamenlijk buiten sporten, als vereniging zijn wij daar enorm blij mee!

  Vanaf vandaag (vrijdag 1 mei) gaat er weer getraind worden (Kangoeroes/Pukkies 2 mei).

  Wij willen jullie vragen om bijgevoegd protocol goed te lezen en op te volgen. Hierdoor maken we het met z’n allen mogelijk om ons aan de richtlijnen van de overheid, gemeente Amstelveen, NOC-NSF en KNKV te houden, maar ook om weer gezamenlijk te mogen sporten.
  Bij de eerste training willen wij de trainers en teams (A, B, C) vragen om gezamenlijk te overleggen hoe iedereen de ‘1,5 meter training’ voor zich ziet en hoe jullie het gezamenlijk aanpakken (begrijpt iedereen de regels?).

  Trainingsschema

  In de mail die aan alle ouders/verzorgers is verstuurd staat het voorlopige trainingsschema. Ook in het bijgevoegde protocol is deze te vinden.

  Mocht je er tegenop zien om weer te komen trainen (om wat voor reden dan ook), dan willen wij jou vragen om een mail te sturen aan de JTC. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

  Om te zorgen dat alles goed volgens protocol verloopt zullen er namens de club toezichthouders aanwezig zijn die zullen helpen bij het naleven van de juiste regels.

  Wij vragen ieders eigen verantwoordelijkheid voor het naleven van de regels. Houdt er ten alle tijde rekening mee dat de handhavers van de gemeente langs kunnen komen om te handhaven (Voor 13 t/m 17-jarigen is de boete € 95,- en optie tot HALT, voor 18 jaar en ouder is het € 390,-).

  Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, stuur dan vooral een mail aan de JTC. Ons mailadres is jtc@kvakorfbal.nl. Na de start zullen we gezamenlijk evalueren hoe alles verloopt en wellicht enkele aanpassingen doen.

  Laten we er met z’n allen de komende periode leuke trainingen van maken!
  Tot vrijdag!

  Groet,

  JTC
  Ivy, Kiki, Marjolein, Richard en Wendy

 • 27-apr-2020

  Oproep: Steun onze sponsoren in deze moeilijke tijd

  In deze bizarre tijd waarin veel ondernemers hun omzet (deels) hebben zien weg vallen door de maatregelen tegen corona, hebben ook de sponsoren die KVA een warm hart toedragen onze steun hard nodig! Mocht je binnenkort iets nodig hebben, wat willen aanschaffen of er weer op uit kunnen, denk dan vooral aan onze sponsoren!

  (meer…)

 • 27-apr-2020

  Uit de krant: Amstelveense korfballers KVA tot kampioen verklaard

  Amstelveen – In deze vreemde tijd, waarin alles stil lijkt te staan, moeten ook opeens knopen worden doorgehakt. Dit geldt voor het zakenleven, privé-leven, maar ook bijvoorbeeld in de sportwereld, zo ook in de korfbalwereld.

  (meer…)

 • 22-apr-2020

  Bestuursupdate woensdag 22 april wat betreft het coronavirus

  Dinsdagavond 21 april werd in een persconferentie aangekondigd dat trainen voor kinderen tot 12 jaar weer volledig toegestaan wordt. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dit ook, maar dan met de 1.5 meter restrictie. Wij zijn blij dat we weer kunnen gaan kijken wat dit kan betekenen voor onze jeugd!

  (meer…)

 • 21-apr-2020

  Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

  Beste vriend van KVA,

  Allereerst willen wij je bedanken dat je lid bent van de Club van 50. Wij kunnen jullie vertellen dat we op dit moment 56 vrienden van KVA hebben en daar zijn wij best trots op. Op dit moment hebben we € 2.850 te besteden.

  (meer…)

 • 19-apr-2020

  Geef je op voor de Startbaan Sportstages van 6 t/m 10 juli

  Over enkele maanden begint de grote vakantie weer, waarbij uw kind 6 tot 8 weken vakantie heeft. Leuk voor de kinderen. Soms lastig voor ouders om de opvang rond te krijgen. De Startbaan Sportstages bieden uitkomst! Voor nu gaat de organisatie er vanuit dat dit door kan gaan.

  (meer…)