Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 19-okt-2021

  KVA is ineens weer een team rijker: de KVA recreanten!

  Een aantal weken geleden kreeg de TC vanuit een ‘korfbalouder’ de vraag of zij misschien ook eens mee kon trainen. Omdat dat voor iemand die nog nooit gekorfbald heeft toch wel lastig is, hebben we een oproep gedaan voor niet-korfballende ouders om een keer korfbaltraining te krijgen op vrijdagavond o.l.v. Marjolein van Mourik. 

  (meer…)

 • 17-okt-2021

  Trainingsschema zaalseizoen 2021/2022 bekend. Vanaf dinsdag 2 november eerste zaaltraining

  Het is intussen half oktober en voor veel KVA teams zit het eerste gedeelte van de veldcompetitie er al op of bijna op. Her en der worden er de komende twee weken nog wat inhaalwedstrijden gespeeld en ook KVA 1, 2, 3, 4 en A1 spelen nog twee weken reguliere competitie. 

  (meer…)

 • 14-okt-2021

  Loogman wasbon actie bij KVA: koop een bon voor 13,50 euro en 5 euro is voor KVA

  Ze zijn er weer! De Loogman wasbonnen actie is er weer bij KVA. Door een Loogman wasbon te kopen bij KVA krijg je niet alleen wasprogramma 1 voor €13,50 ipv €18,50, maar gaat ook nog eens van elke verkochte bon €5,00 naar KVA.

  (meer…)

 • 12-okt-2021

  Halloween filmavond voor alle jeugdteams op zaterdag 30 oktober (opgeven verplicht)

  Hoi allemaal. Halloween komt steeds dichterbij en dat willen wij uiteraard niet aan ons voorbij laten gaan. Echter willen wij het dit jaar anders aanpakken. Zaterdag 30 oktober is het movie time in het clubhuis!

  (meer…)

 • 10-okt-2021

  KVA gaat lang gelijk op maar verliest van titelkandidaat DOS Westbroek

  Na de jammerlijke thuisnederlaag van vorige week tegen Antilopen: 20-22, toog KVA deze week af naar het pittoreske Westbroek om het daar op te nemen tegen DOS. De absolute titelkandidaat in de Overgangsklasse B en na vier speelronden ook nog de enige ongeslagen ploeg in de poule. Kortom een lastig affiche voor KVA, dat met drie overwinningen en één nederlaag ook goed begonnen is aan dit seizoen. 

  (meer…)

 • 08-okt-2021

  Met een lot van de vriendenloterij kunt u KVA steunen!

  De VriendenLoterij steunt verenigingen en clubs! Mocht u in het bezit zijn van een lot van de VriendenLoterij of een lot willen aanschaffen, dan kunt u de vereniging steunen, zonder dat het u extra kost.

  (meer…)

 • 03-okt-2021

  KVA verliest thuis van Antilopen na matige tweede helft: 20-22

  Na de eerste drie competitiewedstrijden op rij gewonnen te hebben is KVA op speeldag 4 tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Op eigen veld ging KVA onder regenachtige omstandigheden met 20-22 onderuit tegen Antilopen uit het Utrechtse Leusden. 

  (meer…)

 • 29-sep-2021

  Update op de corona maatregelen die geldend zijn per 25 september

  Beste leden en gasten van KVA,

  Afgelopen weekend hebben we voor het eerst invulling moeten geven aan de nieuwe Corona maatregelen. Dit hebben we gedaan door de kantine uitsluitend te gebruiken voor het afhalen van consumpties aan de bar, welke vervolgens op het terras genuttigd konden worden. Hiermee was controle op een coronatoegangsbewijs niet nodig.

  (meer…)

 • 29-sep-2021

  Tara, Indra, Finn en Abe (allen KVA B1) geselecteerd voor RTC U15 Groot Amsterdam

  Geweldig nieuws. Tara Kaart, Indra Meijer, Finn van Holsteijn en Abe Coevert (allen spelend in KVA B1) zijn geselecteerd voor RTC U15 Groot Amsterdam. 

  (meer…)

 • 26-sep-2021

  KVA wint ook van Wit Blauw en is nu drie wedstrijden ongeslagen

  Wat een weelde! Na drie gespeelde wedstrijden is de door Eelsing Expertises & Taxaties en Geveke Fysiotherapie & Podologie gesponsorde hoofdmacht van KVA nog altijd ongeslagen in de Overgangsklasse. Een groot verschil met vorig seizoen toen er met met een weliswaar gedeeltelijk andere samenstelling én in een andere poule drie keer op rij verloren werd. Na ASVD/PV Systems en Dindoa werd ditmaal Wit Blauw/Green Organics uit het Overijsselse Kampen aan de zegekar gebonden: 21-20.

  (meer…)

 • 24-sep-2021

  Wijzigingen coronamaatregelen per zaterdag 25 september

  Beste leden en gasten van KVA,

  Gisteravond (23 september) is er namens het bestuur een nieuwsbericht verstuurd met hierin het beleid van KVA rondom de nieuwe coronamaatregelen die per 25 september geldig zijn.

  (meer…)

 • 23-sep-2021

  Let op: a.s. zaterdag enorme parkeerdrukte verwacht bij KVA!

  Beste KVA leden en bezoekende teams,

  A.s. zaterdag (25 september) organiseren de buren van Atletiek Vereniging Startbaan een groot evenement waaraan zo’n 400 jeugdige atleten vanuit heel Noord-Holland aan meedoen. Dit houdt in dat er deze dag een enorme parkeerdrukte zal ontstaan op ons gezamenlijke parkeerterrein. 

  (meer…)

 • 19-sep-2021

  KVA wint ook tweede competitiewedstrijd op bezoek bij Dindoa in Ermelo

  Na de overtuigende start van vorige week in eigen huis tegen ASVD/PV Systems (25-10 overwinning) stond dit weekend de lastige uitwedstrijd tegen Dindoa op het programma voor KVA. Een lastige ploeg om tegen te spelen, dat weten we immers nog wel van het laatste zaalseizoen dat gespeeld werd voor de corona onderbreking. In tegenstelling tot KVA was Dindoa echter niet goed aan het seizoen begonnen. De Ermeloërs verloren vorige week de eerste competitiewedstrijd met 18-14 op bezoek bij Tweemaal Zes. 

  (meer…)

 • 19-sep-2021

  Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september kan je weer blijven eten bij KVA

  Beste KVA-ers,

  Komend weekend weer leuke plannen van broodje aap! We starten op vrijdag vanaf ongeveer 18.00 met nasi met een loempia (ook vega-variant).

  (meer…)

 • 12-sep-2021

  Vernieuwd KVA begint overtuigend met 25-10 zege op ASVD

  Bijna 11 maanden na de laatste competitiewedstrijd in oktober 2020 is KVA overtuigend gestart aan een nieuw seizoen in de Overgangsklasse. Het bezoekende ASVD/PV Systems werd onder toeziend oog van ontzettend veel thuispubliek bij vlagen overklast en dat resulteerde in een 25-10 overwinning voor de ploeg van hoofdtrainers Patrick de Jong en Elmer Coevert. (meer…)

 • 08-sep-2021

  1000 euro voor KVA na sponsormuntenactie bij Deen, door naar actie bij de PLUS!

  Supermarkt Deen had afgelopen weken voor de laatste keer een sponsormuntenactie georganiseerd, hierbij was er in geheel NL ruim € 400.000,- te verdelen onder verenigingen en stichtingen die zich hadden ingeschreven. KVA heeft hiermee € 1.000,- opgehaald!

  (meer…)

 • 06-sep-2021

  Aanstaande zaterdag (11 september) openen we het seizoen gezamenlijk bij KVA!

  Aanstaande zaterdag (11 september) begint na 10 lange maanden eindelijk de competitie weer. Met als afsluiter KVA – ASVD om 15.30 uur belooft het een schitterende dag te worden aan de Startbaan in Amstelveen. Iedereen is welkom (op 1,5 meter) op de KVA Dag!

  (meer…)

 • 05-sep-2021

  KVA sluit laatste oefenwedstrijd winnend af (21-13) en is klaar voor het nieuwe seizoen

  Met een 21-13 overwinning op veld-Hoofdklasser ROHDA uit Amsterdam heeft de hoofdmacht van KVA de oefenperiode afgelopen zaterdag succesvol afgesloten. Op zaterdag 11 september wacht namelijk de eerste officiële krachtmeting van dit seizoen en wel thuis tegen het relatief onbekende ASVD/PV Systems uit Dronten.

  (meer…)

 • 01-sep-2021

  KVA en Multivos (clubkledingwinkel.nl) verlengen samenwerking t/m het seizoen 2025/2026

  KVA en Multivos (clubkleding.nl) hebben deze week het contract verlengd t/m het seizoen 2025/2026. Clubkleding.nl is al een aantal jaar onze vaste kledingleverancier en zal dit de komende seizoenen gelukkig nog steeds zijn. Daar zijn we bij KVA ontzettend blij mee.

  (meer…)

 • 25-aug-2021

  Vanaf deze week kan je iedere vrijdagavond weer blijven eten bij KVA dankzij Broodje Aap

  Hallo KVA-ers,

  De vakantie is weer afgelopen, dus de trainingen weer gestart. Wij duiken dan ook weer, de fris schoon gemaakte keuken in! Aanstaande vrijdag maken we couscoussalade voor slechts 5 euro! Je kan kiezen voor vega of met kip.

  (meer…)