Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 24-nov-2022

  Voorbeschouwing op KVA – ROHDA van zaterdag 26 november 16.45 uur

  Eindelijk! Aanstaande zaterdag begint voor vrijwel ieder KVA team de zaalcompetitie. En dat mag na twee jaar coronaperikelen toch een klein wondertje heten. Vorig zaalseizoen begonnen we immers pas in februari en het zaalseizoen daarvoor kende al helemaal geen doorgang. Iedere speelronde blikken we vooruit op het eerstvolgende duel van onze hoofdmacht en deze keer is dat de thuiswedstrijd tegen ROHDA. Direct een mooie derby dus in de Nieuwe Bankrashal. De wedstrijd begint om 16.45 uur en wordt voorafgegaan door KVA 2 – OVVO 3.

  (meer…)

 • 23-nov-2022

  Barrooster Nieuwe Bankras van zaterdag 26 november

  Ook dit seizoen heeft AmstelveenSport, het bedrijf dat alle sporthallen in Amstelveen beheert, niet genoeg personeel om de kantine in de Nieuwe Bankras te bemensen. We zijn dus voor het tweede zaalseizoen op rij veroordeeld tot het zelf bemensen van de kantine en dat gaan we net zo doen als tijdens het veldseizoen. 

  (meer…)

 • 22-nov-2022

  Scheidsrechters schema zaalseizoen 2022/2023 is bekend

  Al een flink aantal seizoenen is het bij KVA gebruikelijk dat senioren, A- en B-teams wedstrijden fluiten bij KVA. Dat zal aankomend zaalseizoen niet anders zijn. Kijk in onderstaand schema goed wanneer jouw team een wedstrijd moet fluiten en verdeel de te fluiten wedstrijden onderling met elkaar. (meer…)

 • 21-nov-2022

  Nieuwe shirtsponsor voor KVA D1: Cetinel Coaching and Consultancy

  Onze talenten uit KVA D1 zijn weer voorzien van nieuwe sponsorshirts. Cetinel Coaching and Consultancy heeft zich verbonden als shirtsponsor van dit team.  (meer…)

 • 18-nov-2022

  Gebruik Sponsorkliks bij de inkoop van Sinterklaas cadeautjes en steun daarmee KVA!

  De december maand komt er aan en Sinterklaas is alweer in het land. Vergeet bij je cadeau inkopen dus niet – als je online inkopen doet – dit te doen via Sponsorkliks! En wil je van zorgverzekering veranderen dan kun je dit via Independer doen en dat brengt KVA €22,50 op!

  Dus klik op deze link om vervolgens door te klikken naar de verschillende online winkels.

 • 15-nov-2022

  Bij genoeg animo gaan we het Nederlands Elftal uitzenden in de KVA kantine

  Aanstaande zondag (20 november start het WK voetbal in Qatar. Op maandag 21 november speelt het Nederlands Elftal haar eerste groepswedstrijd. Om 17.00 uur Nederlandse tijd tegen Senegal. Bij genoeg animo gooien we de kantine open en is iedereen van harte uitgenodigd om bij KVA te komen kijken naar Oranje. (meer…)

 • 09-nov-2022

  Overzicht van alle oefenwedstrijden op zaterdag 12 en zaterdag 19 november

  De eerste zaaltrainingen zitten er inmiddels alweer op en dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een aantal oefenwedstrijden alvorens de zaalcompetitie op zaterdag 26 november begint. Hieronder een overzicht:

  (meer…)

 • 08-nov-2022

  Geef je op voor het Grote KVA Sinterklaasfeest op zondag 27 november!

  Op zondag 27 november brengt Sinterklaas een bezoekje aan KVA. Deze keer niet in de KVA kantine maar in de Jane Addamshal. Alle Pukkies, Kangoeroe’s, F-jes, E-tjes en D-tjes zijn van harte uitgenodigd om langs te komen.

  (meer…)

 • 04-nov-2022

  Terug na twee jaar afwezigheid: het KVA Kerstdiner op zaterdag 10 december

  Na 2 jaar afwezigheid zijn wij ontzettend blij weer een heerlijk kerstdiner voor jullie te kunnen serveren met een Touch of Gold! Dus pas vooral je gala outfit hierop aan en laat je verrassen door ons menu! Voor alle ouders, junioren, senioren en iedereen die zich wil laten onderdompelen in kerstsferen, lekker eten/drinken en goed gezelschap.

  (meer…)

 • 30-okt-2022

  KVA speelt gelijk in Kamerik en heeft nu evenveel punten als koploper Spirit

  KVA heeft het eerste deel van het veldseizoen afgesloten met een 18-18 gelijkspel tegen SDO/Fiable. Op het sfeervolle complex in het Utrechtse dorp Kamerik stond KVA bij rust nog met 12-8 achter maar rechtte het in de tweede helft knap haar rug. In de slotfase hadden beide ploegen nog kansen op een overwinning maar viel de bal niet meer door het mandje. Omdat koploper Spirit thuis verloor van ROHDA komt KVA nu in punten op gelijke hoogte met de ploeg uit Voorthuizen. Alleen het onderling verschil is nog in het voordeel van Spirit.

  (meer…)

 • 23-okt-2022

  KVA knokt zich aan aantal keer goed terug en wint met 15-12 van ROHDA

  Makkelijk ging het dit keer zeker niet maar de twee punten bleven wel in Amstelveen. Waar vorige keer nog vrij gemakkelijk gewonnen werd op bezoek bij VEO moest KVA ditmaal vol aan de bak tegen het Amsterdamse ROHDA. Met oud KVA-trainer maar vooral echte Rohdiaan Frits Wip aan het roer kwam de uitploeg diverse keren op voorsprong in de tweede helft maar was het KVA dat in de slotfase scherper schoot: 15-12.

  (meer…)

 • 21-okt-2022

  Nieuwe leden voor de jurytafel gezocht voor tijdens wedstrijden KVA 1

  KVA 1 speelt aankomend zaalseizoen andermaal in de Overgangsklasse en bij deze wedstrijden is een jurytafel verplicht. Deze bestaat uit 3 personen, te weten: een juryvoorzitter, een tijdwaarnemer en een schotklokbediende. Zonder vrijwilligers voor deze functies geen wedstrijden van ons vlaggenschip.

  (meer…)

 • 19-okt-2022

  Trainingsschema zaal gepubliceerd & een overzicht van alle zaal oefenwedstrijden

  Het eerste deel van het veldseizoen is voor de meeste jeugdteams al geëindigd en loopt voor een aantal seniorenteams nog twee weken door. Niet lang daarna begint de zaalcompetitie alweer! Op zaterdag 26 november om precies te zijn. Helaas is er vanuit het KNKV nog geen definitief wedstrijdprogramma bekend dus daar is het nog even op wachten.

  (meer…)

 • 19-okt-2022

  Eet je zaterdag mee na KVA – ROHDA? (shoarma menu) geef je vóór vrijdag op

  Zaterdag staan de laatste thuiswedstrijden van de selectie op het programma en wel tegen ROHDA. Het menu van Broodje Aap is dit weekend: The Kibboets returns. Een shoarma menu met patat (vega ook mogelijk)

  (meer…)

 • 16-okt-2022

  KVA schudt VEO in de tweede helft definitief van zich af

  Op zaterdag 15 oktober heeft KVA voor de vijfde maal dit seizoen de volle winst weten te behalen. In het Zuid-Hollandse Voorburg werd er met 12-20 gewonnen van het plaatselijke VEO en dat na een ruststand van 8-10. Dankzij deze overwinning blijft men in het spoor van koploper Spirit dat afgelopen weekend eveneens wist te winnen. 

  (meer…)

 • 13-okt-2022

  Hoe staan de clubs uit de regio ervoor na 5 speelrondes op het veld?

  Na in 3 delen gekeken te hebben na hoe wij er zelf voor staan zo net voor de herfstvakantie kijken we in dit laatste deel naar alle clubs bij ons in de regio. En dan pakken we uiteraard niet elk team van elke club erbij maar kijken we alleen naar de eerste teams van de in totaal 12 clubs om ons heen. 

  (meer…)

 • 12-okt-2022

  Hoe presteren al onze senioren teams tot nu toe?

  Nu we in deel 1 en 2 alle jeugdteams onder de loep hebben genomen is het tijd om te kijken naar onze seniorenteams. Dat zijn er dit seizoen maar liefst 7 want sinds dit seizoen bestaat er ook een KVA midweek team. Laten we beginnen! (meer…)

 • 11-okt-2022

  Hoe doen alle C, B en A-teams het momenteel in de competitie?

  Gisteren namen we je in een kort overzicht mee naar hoe onze F, E en D-teams er tot dusver voor staan in de competitie. Vandaag gooien we een blik op onze oudere jeugdteams.

  (meer…)

 • 10-okt-2022

  Hoe gaat het tot dusver met alle F- E- en D-teams?

  Het veldseizoen is inmiddels 5 speelrondes onderweg en dus is het een mooi moment om even te kijken hoe al onze teams ervoor staan. In het eerste deel kijken we naar onze F- E- en D-teams. Hoe hebben zij tot nu toe gepresteerd?  (meer…)

 • 08-okt-2022

  KVA herpakt zichzelf door thuis te winnen van OVVO uit Maarssen

  Na de jammerlijke 14-13 nederlaag vorige week op bezoek bij mede koploper Spirit heeft KVA zich dit weekend knap herpakt met een thuisoverwinning op OVVO. Op eigen veld was de door Geveke Fystiotherapie & Podologie en Eelsing Expertises & Taxaties gesponsorde formatie met 20-16 te sterk voor de ploeg uit Maarssen. Hiermee behoudt KVA de aansluiting op koploper Spirit dat dit weekend eveneens won en wordt het gat met de ploegen onderin ietsje groter. Volgende week gaat de KVA selectie op bezoek bij VEO uit Voorburg.

  (meer…)