Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 20-jan-2020

  KVA Feest op zaterdag 29 februari: KVA goes Après-ski!

  Op zaterdag 29 februari staat er weer een fijn feestje gepland in de KVA kantine. Dus trek die lederhosen maar vast uit de kast, haal je ski’s uit de schuur en poets je skibril een beetje op. Jetzt geht los!!! (meer…)

 • 20-jan-2020

  Hebben de Kangoeroes en Pukkies een beetje zin in het oplopen a.s. zaterdag?

  Komende zaterdag 25 januari mogen de Kangoeroes en Pukkies oplopen voorafgaande aan de wedstrijd KVA – MIA.  Dit vinden ze heel leuk en ook wel een beetje spannend. We hebben ze gevraagd wat ze leuk vinden aan korfbal trainen. Nou daar hebben ze wel een antwoord op: (meer…)

 • 12-jan-2020

  KVA scoort er weer op los en bindt Die Haghe aan de zegekar

  Ook in het korfbaljaar 2020 blijft KVA er lustig op los scoren. In de thuiswedstrijd tegen voormalig korfbalgrootmacht Die Haghe werd er met 32-24 gewonnen en werd de achterstand op de koppositie met één puntje verkleind. Aanstaande zaterdag gaat KVA op bezoek bij NOVA uit Bilthoven. Samen met deze ploeg degradeerde KVA vorig seizoen uit de Overgangsklasse. NOVA staat voorlopig echter kansloos onderdaan met nul punten uit vijf wedstrijden. KVA wil die reeks graag nog even verlengen. (meer…)

 • 08-jan-2020

  KVA en Michael Hendriks nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

  Michael Hendriks is momenteel bezig aan zijn laatste seizoen bij KVA. Dat heeft de huidig hoofdtrainer onlangs medegedeeld aan het bestuur, de TC en de selectie van KVA. Michael gaf daarbij aan dat het hem beter lijkt wanneer er vanaf volgend seizoen een nieuwe trainer voor de talentvolle maar jonge groep komt te staan.

  (meer…)

 • 07-jan-2020

  Something old, something new

  Het is tijd voor een kleine toevoeging aan een oude gewoonte.

  Het is al jarenlang een goede gewoonte om één van onze jeugdteams met ons vlaggenschip te laten oplopen. Voor de aanwezige toeschouwers is dit leuk om te zien, maar wel iets, wat voor ons heel gewoon is.

  (meer…)

 • 27-dec-2019

  JTC zoekt hulp bij het groeiende ledenaantal bij de jeugd

  Door o.a. het enthousiasme van de trainers, coaches, jeugdleden en ouders, groeit het ledenaantal bij onze jongste jeugd. Daar zijn wij super blij mee en we hopen dat dit natuurlijk verder blijft groeien! (meer…)

 • 21-dec-2019

  KVA genomineerd als Amstelveens sportvereniging van het jaar!

  KVA maakt op zaterdag 24 januari, tijdens het grote Amstelveen Sportgala kans op de titel ´Sportvereniging van het jaar 2019´. Elke Amstelveense sportvereniging kon een motivatie insturen. KVA zet hierbij duidelijk in op de jeugd in Amstelveen. Mede door de vele clinics, de buitenspeelbus en natuurlijk de Kangoeroe/ en Pukkieclub zorgen ontzettend veel vrijwilligers van KVA ervoor dat Amstelveense kinderen lekker kunnen spelen en sporten.

  (meer…)

 • 16-dec-2019

  Even voorstellen: Dit zijn de nieuwste sponsoren van KVA!

  Dit seizoen zijn er binnen KVA weer een aantal nieuwe sponsoren bijgekomen die wij graag aan jullie voorstellen. Hieronder een kleine voorstelronde om nader kennis te maken met de sponsoren die KVA een warm hart toedragen!

  (meer…)

 • 16-dec-2019

  KVA laat voorsprong uit handen glippen en verliest van koploper Dindoa

  In een bomvolle Dindoa-hal in Ermelo heeft KVA zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap. Tegen de koploper stond men met rust nog met 13-14 voor maar ging men helaas met 29-28 onderuit. KVA gaat nu de korte winterstop in met vier punten uit evenzoveel wedstrijden en staat daarmee op een gedeeld derde plaats. Koploper Dindoa heeft acht punten en nummer twee Achilles heeft zeven punten. Op 11 januari hervat KVA de competitie met een thuiswedstrijd tegen Die Haghe. (meer…)

 • 13-dec-2019

  KVA Kerstdiner weer een groot succes dankzij mede dankzij Jumbo Groenhof

  Op zaterdag 7 december, na de thuiswedstrijden van de selectie stond het jaarlijkse kerstdiner in de schitterend versierde kantine weer op het programma. De dames van Broodje Aap (en alle vrijwilligers die hen hebben geholpen) hebben er sinds vorig jaar voor gezorgd dat deze traditie weer in volle glorie hersteld is. Dankzij de steun van supermarkt Jumbo Groenhof kon er dit jaar extra feestelijk uitgepakt worden. Hartelijk dank daarvoor!

  (meer…)

 • 11-dec-2019

  Let op: Thuiswedstrijden aankomend weekend worden gespeeld in De Meerkamp

  Omdat de Nieuwe Bankrashal aankomend weekend eenmalig bezet is worden alle thuiswedstrijden van aankomend weekend gespeeld in De Meerkamp. Dit was bij publicatie van het wedstrijdprogramma al bekend maar we herhalen het graag nog eventjes!

  (meer…)

 • 08-dec-2019

  KVA is een klasse beter en wint ruim van Noviomagum

  Na twee gelijke spelen (30-30 tegen Antilopen en 24-24 tegen Achilles) heeft KVA in speelronde 3 eindelijk haar eerste zege weten te boeken. In Amstelveen werd Noviomagum uit Nijmegen met maar liefst 34-23 naar huis gestuurd. KVA heeft nu vier punten uit drie wedstrijden en gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij de nog ongeslagen koploper Dindoa uit Ermelo.

  (meer…)

 • 01-dec-2019

  Kerstbomen te koop bij onze sponsor ‘Dylan’s bloemen’

  Heb je nog geen kerstboom in huis? Bij onze sponsor Dylan’s bloemen liggen ze al klaar en ze worden ook nog thuisbezorgd inclusief een gratis diadeem om al in de feeststemming te komen. Bekijk hieronder de advertentie:

  (meer…)

 • 01-dec-2019

  KVA ziet ruime marge verdampen in de tweede helft en speelt opnieuw gelijk

  KVA is er op zaterdagavond 30 november niet in geslaagd om te winnen bij Achilles in Den Haag. Net als in de eerste speelronde van dit zaalseizoen speelde de door Eelsing Expertises & Taxaties en Geveke Podologie gesponsorde formatie gelijk. In de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag werd het 24-24 en dat terwijl KVA bij rust nog met 12-17 voor stond. 

  (meer…)

 • 27-nov-2019

  KVA doet mee aan de Coolblue actie ‘Dak van Sinterklaas’

  Dankzij de dichtkunsten van onze woordtovenaar Kasper Koster doet mee aan de zonnepanelen actie van Coolblue. Middels een gedicht kon je je favoriete sportclub nomineren. Op 2 december maakt Coolblue de gelukkige sportclub bekend. En of wij nou wel of niet winnen, het gedicht van Kasper is zeker het delen waard:

  (meer…)

 • 24-nov-2019

  KVA en Antilopen spelen gelijk in wedstrijd met 60 doelpunten

  Met nog 0.5 seconden op de klok was het Dennis de Jong die vanuit een vrije bal de 30-30 binnenschoot. Waar Antilopen dacht dat de overwinning al binnen was, is achteraf gezien een puntendeling eigenlijk wel het mooist. KVA en Antilopen maakten er in de eerste speelronde van het zaalseizoen namelijk een waar doelpuntenfestijn van. Zo start KVA dus met een punt en mag het aanstaande zaterdag op bezoek bij Achilles in Den Haag.

  (meer…)

 • 18-nov-2019

  Dit is het jurytafel schema voor aankomend zaalseizoen

  Komend zaalseizoen speelt alleen KVA 1 haar wedstrijden met schotklok en dus jurytafel. Op basis van beschikbaarheid is dit het jurytafel schema voor komend zaalseizoen. Mocht je nou toch niet kunnen, laat dat dan tijdig weten aan de TC. Alvast hartelijk dank voor jullie inzetbaarheid!

  (meer…)

 • 17-nov-2019

  Dit is het scheidsrechtersschema voor aankomend zaalseizoen

  Hallo senioren, junioren, B aspiranten, scheidsrechters en beoordelaars,

  In het kader van de immer dreigende boetes en sancties, willen we graag laten weten dat KVA dit seizoen weer op de goede weg is. Dank voor jullie inzet.

  (meer…)

 • 14-nov-2019

  Schema oefenwedstrijden van zaterdag 16 november

  Op zaterdag 16 november spelen er een aantal KVA-teams een oefenwedstrijd. Allemaal bedoeld natuurlijk om lekker in vorm te komen alvorens de zaalcompetitie los zal barsten op zaterdag 23 november. KVA D1, KVA C1 en KVA B1 spelen zaterdag overdag in De Meerkamp. KVA A1 speelt uit in Rijnsburg. En in de namiddag/avond spelen KVA 1 en KVA thuis in de Nieuwe Bankras.

  (meer…)

 • 13-nov-2019

  Doe je Sint- en Kerst aankopen via Sponsorkliks en win 250,- euro!

  Beste KVA leden,

  De komende weken staan weer in het teken van Sinterklaas en de Kerst. Tijdens deze maanden worden er weer veel cadeaus gekocht. Dit gebeurt natuurlijk ook steeds meer online. Wij willen jullie er graag aan herinneren dat jullie hiervoor via sponsorkliks naar de online winkels moeten gaan om KVA gratis te sponsoren. En, maak kans op 4 x € 250 voor jou + € 1000 voor KVA

  (meer…)