Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuws

 • 13-dec-2019

  KVA Kerstdiner weer een groot succes dankzij mede dankzij Jumbo Groenhof

  Op zaterdag 7 december, na de thuiswedstrijden van de selectie stond het jaarlijkse kerstdiner in de schitterend versierde kantine weer op het programma. De dames van Broodje Aap (en alle vrijwilligers die hen hebben geholpen) hebben er sinds vorig jaar voor gezorgd dat deze traditie weer in volle glorie hersteld is. Dankzij de steun van supermarkt Jumbo Groenhof kon er dit jaar extra feestelijk uitgepakt worden. Hartelijk dank daarvoor!

  (meer…)

 • 11-dec-2019

  Let op: Thuiswedstrijden aankomend weekend worden gespeeld in De Meerkamp

  Omdat de Nieuwe Bankrashal aankomend weekend eenmalig bezet is worden alle thuiswedstrijden van aankomend weekend gespeeld in De Meerkamp. Dit was bij publicatie van het wedstrijdprogramma al bekend maar we herhalen het graag nog eventjes!

  (meer…)

 • 01-dec-2019

  Kerstbomen te koop bij onze sponsor ‘Dylan’s bloemen’

  Heb je nog geen kerstboom in huis? Bij onze sponsor Dylan’s bloemen liggen ze al klaar en ze worden ook nog thuisbezorgd inclusief een gratis diadeem om al in de feeststemming te komen. Bekijk hieronder de advertentie:

  (meer…)

 • 01-dec-2019

  KVA ziet ruime marge verdampen in de tweede helft en speelt opnieuw gelijk

  KVA is er op zaterdagavond 30 november niet in geslaagd om te winnen bij Achilles in Den Haag. Net als in de eerste speelronde van dit zaalseizoen speelde de door Eelsing Expertises & Taxaties en Geveke Podologie gesponsorde formatie gelijk. In de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag werd het 24-24 en dat terwijl KVA bij rust nog met 12-17 voor stond. 

  (meer…)

 • 27-nov-2019

  KVA doet mee aan de Coolblue actie ‘Dak van Sinterklaas’

  Dankzij de dichtkunsten van onze woordtovenaar Kasper Koster doet mee aan de zonnepanelen actie van Coolblue. Middels een gedicht kon je je favoriete sportclub nomineren. Op 2 december maakt Coolblue de gelukkige sportclub bekend. En of wij nou wel of niet winnen, het gedicht van Kasper is zeker het delen waard:

  (meer…)

 • 24-nov-2019

  KVA en Antilopen spelen gelijk in wedstrijd met 60 doelpunten

  Met nog 0.5 seconden op de klok was het Dennis de Jong die vanuit een vrije bal de 30-30 binnenschoot. Waar Antilopen dacht dat de overwinning al binnen was, is achteraf gezien een puntendeling eigenlijk wel het mooist. KVA en Antilopen maakten er in de eerste speelronde van het zaalseizoen namelijk een waar doelpuntenfestijn van. Zo start KVA dus met een punt en mag het aanstaande zaterdag op bezoek bij Achilles in Den Haag.

  (meer…)

 • 18-nov-2019

  Dit is het jurytafel schema voor aankomend zaalseizoen

  Komend zaalseizoen speelt alleen KVA 1 haar wedstrijden met schotklok en dus jurytafel. Op basis van beschikbaarheid is dit het jurytafel schema voor komend zaalseizoen. Mocht je nou toch niet kunnen, laat dat dan tijdig weten aan de TC. Alvast hartelijk dank voor jullie inzetbaarheid!

  (meer…)

 • 17-nov-2019

  Dit is het scheidsrechtersschema voor aankomend zaalseizoen

  Hallo senioren, junioren, B aspiranten, scheidsrechters en beoordelaars,

  In het kader van de immer dreigende boetes en sancties, willen we graag laten weten dat KVA dit seizoen weer op de goede weg is. Dank voor jullie inzet.

  (meer…)

 • 14-nov-2019

  Schema oefenwedstrijden van zaterdag 16 november

  Op zaterdag 16 november spelen er een aantal KVA-teams een oefenwedstrijd. Allemaal bedoeld natuurlijk om lekker in vorm te komen alvorens de zaalcompetitie los zal barsten op zaterdag 23 november. KVA D1, KVA C1 en KVA B1 spelen zaterdag overdag in De Meerkamp. KVA A1 speelt uit in Rijnsburg. En in de namiddag/avond spelen KVA 1 en KVA thuis in de Nieuwe Bankras.

  (meer…)

 • 13-nov-2019

  Doe je Sint- en Kerst aankopen via Sponsorkliks en win 250,- euro!

  Beste KVA leden,

  De komende weken staan weer in het teken van Sinterklaas en de Kerst. Tijdens deze maanden worden er weer veel cadeaus gekocht. Dit gebeurt natuurlijk ook steeds meer online. Wij willen jullie er graag aan herinneren dat jullie hiervoor via sponsorkliks naar de online winkels moeten gaan om KVA gratis te sponsoren. En, maak kans op 4 x € 250 voor jou + € 1000 voor KVA

  (meer…)

 • 06-nov-2019

  Geef je op voor het Jumbo Groenhof KVA Kerstdiner 2019 op zaterdag 7 december!

  Beste leden, ouders en betrokken KVA’ers,

  Zaterdag 7 december is het zover. Het Jumbo Groenhof KVA Kerstdiner! Kom vast in de stemming voor de gezellige Feestdagen met een 4 gangen diner voor 27.50,- euro.

  (meer…)

 • 02-nov-2019

  De Klup, geschreven door Kasper Koster

  Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

  Het is een bekend gezegde, wat iedereen al dikwijls gehoord zal hebben. Uiteraard geldt dit ook voor een sportvereniging. Want het mag duidelijk zijn dat ons voortbestaan afhankelijk is van een constante doorgroei vanuit de jeugd en nieuwe aanmeldingen van jonge telgen.

  (meer…)

 • 27-okt-2019

  Plaatjesalbums zijn klaar, actie gaat in vanaf 30 oktober bij Jumbo Groenhof!

  De korfbalplaatjesactie bij de Jumbo Groenhof gaat a.s. woensdag 30 oktober van start. Ieder KVA lid krijgt in de komende periode zijn of haar persoonlijke album uitgereikt. KVA 3, 4, A1 en B1 hebben deze al ontvangen. O.a. tijdens het Halloween feest bij KVA en op de komende zaaltrainingen worden de overige persoonlijke albums uitgereikt. 

  (meer…)

 • 27-okt-2019

  KVA wint in Zeeland van ONDO en kan met een goed gevoel de zaal in

  KVA heeft de eerste helft van deze veldcompetitie afgesloten met een 14-17 overwinning op ONDO. In het Zeeuwse Sint Laurens, vlakbij Middelburg was de ploeg van hoofdtrainer Michael Hendriks te sterk voor de promovendus. Dankzij deze belangrijke overwinning klimt KVA naar de vierde plaats op de ranglijst en kan het met een goed gevoel beginnen aan het zaalseizoen. Die gaat op zaterdag 23 november van start met een thuiswedstrijd tegen Antilopen in de Nieuwe Bankrashal.

  (meer…)

 • 21-okt-2019

  Dit is het trainingsschema voor aankomend zaalseizoen

  Vrijdag 18 oktober was de laatste training op het veld voor de jeugd. Alleen de senioren en A-jeugd trainen komende week nog buiten, aangezien zij 26 oktober nog wedstrijden hebben. Ook de Kangoeroes trainen komende zaterdagen nog buiten. In de week van 29 oktober is er geen trainen.

  (meer…)

 • 20-okt-2019

  KVA ziet overwinning door de vingers glippen na sterke comeback

  Na twee nederlagen op rij had KVA in de laatste thuiswedstrijd voordat het zaalseizoen begint wat goed te maken. Dat moest gebeuren tegen het redelijk onbekende Valto uit het Zuid-Hollandse De Lier. Hoewel KVA sterk aan de wedstrijd begon stond het bij rust met 7-10 achter. Een sterke tweede helft leek KVA echter alsnog twee punten op te leveren. Echter was het Valto dat in de allerlaatste seconde van de wedstrijd nog de gelijkmaker wist te noteren: 16-16.

  (meer…)

 • 17-okt-2019

  Gevonden voorwerpen kunnen nog opgehaald worden t/m zaterdag 26 oktober

  We zijn met z’n allen alweer ruim twee maanden bezig met korfballen dit seizoen en dat houdt in dat er ook weer veel gevonden voorwerpen zijn. Sommigen nog van het afgelopen seizoen maar ook dit seizoen is er weel een hoop blijven liggen in onze kantine.

  (meer…)

 • 17-okt-2019

  Vrijdag 1 november Halloween Party voor F, E, D en C-teams

  Op 31 oktober is het alweer Halloween en na het grote succes van vorig jaar staat er dit jaar weer een griezelige speurtocht en angstaanjagende disco voor jullie gepland! Deze enge avond is voor de F tot en met de C.

  (meer…)

 • 13-okt-2019

  KVA verliest opnieuw, ditmaal van Excelsior in Delft

  Het zit KVA momenteel even niet mee. Op bezoek bij Excelsior in Delft ging de Geveke Podologie en Eelsing Expertises &  Taxaties formatie jammerlijk met 15-12 onderuit. Dankzij deze derde nederlaag op rij zakt KVA inmiddels af naar de zesde plaats op de ranglijst als is het gat met komend tegenstander en de huidig nummer drie Valto maar twee punten.

  (meer…)

 • 13-okt-2019

  KVA F1 is de eerste kampioen van dit seizoen!

  Het eerste kampioenschap van het seizoen is binnen! Dankzij een ruime overwinning in Vinkeveen op De Vinken F2 is KVA F1 gisteren kampioen geworden! Uiteraard is dit gevierd met taart en limonade! speelsters, Spelers en natuurlijk trainers/coaches van harte gefeliciteerd!

  (meer…)